Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έγκριση σχεδίου πυρασφάλειας για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμωπίας


Οποιοδήποτε χρηματοδοτικό πρόγραμμα αφορά τις σχολικές μονάδες, αποτελεί προτεραιότητα του Δήμου Αλμωπίας.
Εγκρίθηκε άλλη μια πρόταση του Δήμου μας, που αφορά την "Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες", χρηματοδότησης ύψους: 164.751,99€
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Κετικίδης, δήλωσε: «Στόχος μας ο εξοπλισμός των σχολικών μονάδων με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από πυρκαγιές. Πρώτο μέλημά μας, είναι η ασφάλεια των μαθητών και εκπαιδευτικών στο σχολικό περιβάλλον. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα απολύτως αναγκαίο για τη θωράκιση των σχολείων μας από τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Θα προχωρήσουμε στον άμεσο εξοπλισμό και εκσυγχρονισμό των σχολικών μονάδων με μελέτες και μέσα πυροπροστασίας».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Αφού βάλατε ανειδίκευτους να επισκευάσουν τη στέγη του δημ.Προμαχων η οποία κατά τις εργασίες έγινε στάχτη τώρα παίρνετε μέτρα.Αλλλα δεν σκευτηκατε να ανοίξετε πέντε τρύπες ώστε να μη γίνεται λίμνη η σκεπή με αποτέλεσμα να γεμίζει ο όροφος νερά οι σοβάδες να ξεκολούν κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν έτη 2021 τα σχολεία δεν έχουν πυρασφάλεια. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.