Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρήστος Μπάτσης: Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου - Οι μάσκες έπεσαν



"Σήμερα νικήθηκε η αρνητικότητα και ο μηδενισμός" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ύστερα από την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου στη σημερινή ειδική συνεδρίαση. Ασκεί δριμεία κριτική για την στάση της αντιπολίτευσης λέγοντας χαρακτηριστικά "Σήμερα φάνηκε η υποκρισία, σ
ήμερα φάνηκε, ποιοι θέλουν πραγματικά να λειτουργήσει αυτός ο Δήμος", καταλήγοντας "Εμείς είμαστε εδώ, για το αύριο του τόπου, με υπεύθυνη στάση και θετική διάθεση." Συγκεκριμένα ολόκληρη η ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού:   

Σήμερα για τον δήμο μας ήταν μία σημαντική μέρα ενόψει της ειδικής συνεδρίασης, με μοναδικό θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού. Σήμερα ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του δήμου Αλμωπίας. Σήμερα οι μάσκες έπεσαν, φανερώθηκε η πραγματική διάθεση  για συνεργασία και περαιτέρω ανάπτυξη του δήμου. Σήμερα δεν κέρδισε ο συνδυασμός του κυρίου Μπάτση ή ο Δήμαρχος προσωπικά. Σήμερα κέρδισε η λογική. Σήμερα κέρδισε η λειτουργία του δήμου Σήμερα φάνηκε η υποκρισία.  Σήμερα φάνηκε, ποιοι θέλουν πραγματικά να λειτουργήσει αυτός ο Δήμος. Σήμερα ψηφίστηκε η κορυφαία διαδικασία στην οποία δεν συμμετέχει η αντιπολίτευση και απείχε από αυτή την κορυφαία διαδικασία. Σήμερα έμεινε πίσω το εγώ και πήγαμε στο εμείς. Σήμερα ψηφίστηκε το απόλυτο εργαλείο ενός Δήμου που αποτυπώνει όλες τις ανάγκες, σκέψεις και οράματα, έτσι ώστε να λειτουργήσει. Σήμερα εξασφαλίσαμε την ομαλή λειτουργία όλων των υπηρεσιών άσχετα με το αν κάποιοι θέλανε να μην υπάρχει  η συνέχεια στον Δήμο. Σήμερα ξεπεράστηκαν εμπόδια από τη στάση της αντιπολίτευσης για τη λειτουργία ενός ζωντανού οργανισμού, όπως είναι ο δήμος Αλμωπίας. Σήμερα νικήθηκε η αρνητικότητα και ο μηδενισμός. Αύριο, πρέπει να τα αφήσουμε πίσω όλα αυτά. Αύριο πρέπει να δουλέψουμε. Αύριο πρέπει να ασχοληθούμε με τα προβλήματα που υπάρχουν και να τα επιλύουμε. Εμείς είμαστε εδώ, για το αύριο του τόπου, με υπεύθυνη στάση και θετική διάθεση. Οι εκφράσεις που δυστυχώς ακούστηκαν, κοίτα να δεις που θα περάσει, δεν τιμούν κανέναν, πόσο μάλλον τα χείλη που το είπαν. ΣυνεχιΖΟΥΜΕ να υπηρετούμε τον Δήμο μας, τους πολίτες που μας εμπιστευτήκαν και τον όρκο που δώσαμε. Χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας σήμερα, όχι αύριο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Θεέ μου τί λόγος. , φτηνά κλισέ, κούφιο συνθηματικό περιεχόμενο, επίπεδο φρικτό με την επανάληψη του σήμερα (σήμερον...επί ξύλου..)
    ,και να διαβάζουν αυτό το σάχλό κείμενο ανά την Ελλάδα.Μας ντροπιαζετε Δήμαρχε , τουλάχιστον μη τα δίνεις προς δημοσίευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.