Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα Νοσοκομεία Γρεβενών, Έδεσσας και Κοζάνης οι εννέα τραυματίες από το χτεσινό δυστύχημα στο Βόιο Κοζάνης



Στα γενικά νοσοκομεία Γρεβενών, Έδεσσας και Κοζάνης νοσηλεύονται οι εννέα τραυματίες από το χθεσινό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη δυτική Μακεδονία, που είχε ως αποτέλεσμα και τον θανάσιμο τραυματισμό ενός άντρα, όταν αυτοκίνητο που μετέφερε παράνομα 10 αλλοδαπούς εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας για το συμβάν, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό του αυτοκινήτου, «πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από απόσταση από τους αστυνομικούς».
Το όχημα, κινούμενο επί της Εγνατίας Οδού, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εκ των επιβαινόντων και τον τραυματισμό των υπολοίπων (μεταξύ αυτών και του οδηγού του οχήματος), πλην ενός, ο οποίος τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.
Ο οδηγός του οχήματος και οι άλλοι οκτώ τραυματίες νοσηλεύονται, όπως προαναφέρθηκε, στα γενικά νοσοκομεία Γρεβενών, Έδεσσας και Κοζάνης. Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, έξι κινητά τηλέφωνα και τέσσερις άδειες κυκλοφορίας οχημάτων.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.