Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατασκευή γηπέδου αντισφαίρισης στη ΔΕ Αξιούπολης



Δημοπρατήθηκε το έργο «Κατασκευής του γηπέδου αντισφαίρισης (τένις) στην Δ.Ε. Αξιούπολης του δήμου Παιονίας» προϋπολογισμού 95.000,00 €. Το έργο χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού - Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑ E016).
Το γήπεδο θα έχει διαστάσεις 18,30 Χ 36,60μ, προβλέπεται να κατασκευαστεί στην περιοχή του δημοτικού σταδίου Αξιούπολης και η κατασκευή περιλαμβάνει περίφραξη και φωτισμό.
Σκοπός του έργου είναι η ανάδειξη των αθλητικών δραστηριοτήτων και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα και στην Πέλλα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Χθες, Τρίτη 8 Δεκεμβρίου βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις στην Πέλλα από τις οποίες μια αφορούσε την παράνομη λειτουργία καταστήματος ψητοπωλείου σε Κοινότητα του Δήμου Σκύδρας. Οι αστυνομικοί επέβαλλαν πρόστιμο 3.000 ευρώ στον καταστηματάρχη, την 15ημερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος και από 300 ευρώ στους δύο πελάτες του ψητοπωλείου. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.