Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Κοινωνία σε Κίνηση": Ένα έμπρακτο ευχαριστώ στους εργαζομένους του νοσοκομείου Έδεσσας, η δωρεά ενός τροχήλατου οξύμετρου



Η παραμονή της πρωτοχρονιάς ήταν μία πολύ σημαντική μέρα για την Κοινωνία σε Κίνηση καθώς έφτασε η στιγμή να παραδώσει το τροχήλατο οξύμετρο που εξασφάλισε με την συμμετοχή των μελών της και με τη βοήθεια μιας ακόμα επιχείρησης.
     Το πολυμηχάνημα επιλέχθηκε έπειτα από υπόδειξη της διοίκησης του νοσοκομείου μας και παραδόθηκε στον διοικητή του νοσοκομείου κ Χρήστο Δόντσο από τον επικεφαλής Γιάννη Τσεπκεντζή, την ιατρό κ Ελένη Καραπατσούδη και την νοσηλεύτρια κ  Μελπομένη Μπόγια οι οποίες εργάζονται στον τομέα της δημόσιας υγείας.
      Η κίνηση αυτή εντάσσεται στην ουσιώδη πρωτοβουλία του ιστορικού συλλόγου ¨Μέγας Αλέξανδρος¨ για να τιμηθεί η μνήμη των συνανθρώπων μας που χάθηκαν. Αποτελεί παράλληλα ένα έμπρακτο ευχαριστώ στους εργαζομένους του νοσοκομείου για τον τιτάνιο αγώνα τους όλη αυτήν την περίοδο ώστε να μετριαστούν οι ελλείψεις σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό!
      Η αξία της δημόσιας υγείας αναδείχτηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο το προηγούμενο διάστημα. Η παρούσα πανδημία δυστυχώς δεν θα είναι η τελευταία!
Η ανάγκη για περίθαλψη όλων των Ελλήνων χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς θα παρουσιαστεί και στο μέλλον.
      Στον αγώνα των εργαζομένων για αναβάθμιση της δημόσιας υγείας είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να είμαστε δίπλα.
     Το οφείλουμε στους εαυτούς μας , στις οικογένειές μας και σε όλους τους συνανθρώπους μας!
     Αυτός είναι ο ουσιαστικός τρόπος να τιμήσουμε τη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν!!!
      
                                                                     Σας ευχαριστούμε!
                                                                   Κοινωνία σε Κίνηση


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. μαλλον μας περνανε για αφελεις ,για να μη πω μ@λ@κες και δεν το ποσταρετε ....μας αξιζει οτι τραβαμε τα προβατακια ...μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος .ενας εδεσσαιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά. Σας ευχαριστουμε. Το κράτος όμως είναι ανύπαρκτο και δεν είναι δική σας δουλειά να κάνετε δώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια και μπράβο σάς προσπαθείτε και το δείχνετε καθημερινά με τις πράξεις σάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι που δεν θα εκμεταλλευοταν πολιτικα κάνεις την πανδημία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο Τσεπκετζη συνεχισε δυνατα και σταθερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στους υπόλοιπους Δήμους οι συνδυασμοί δεν κάνουν αντίστοιχες κινήσεις? πάλι η Έδεσσα πρωτοπορεί? Το μέλλον είναι ο εθελοντισμός.Μην περιμένουμε από το κράτος τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα για την καρέκλα.κανε το καλό και ριξτο στον γιαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιάννη όλα οκ, δεν είναι ανάγκη όμως να πάρουμε το προσωπικό του νοσοκομείου που ανήκει στη παράταξη μας για φωτογραφία, αυτό εμένα προσωπικά με χαλάει γιατί δείχνει κομματικές παρωπίδες, άσε τον Γιάννου να τα κάνει αυτά . Βγες από αυτό το τρυπάκι αν θες να βγεις δήμαρχος γιατί το έχεις, εκεί το χαλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε το εργαλειο το παρεδωσε στο προεδρο μαζι με τους υποψηφιους του που δουλευουν στο νοσοκομειο.Δε διαλεξε. Που βλεπεις το κακο; Επρεπε να παρει μαζι του ασχετους με την υγεια;

      Διαγραφή
    2. Εγώ για καλό το έγραψα, φυσικά στον πρόεδρο θα το παρέδιδε, και φυσικά στο νοσοκομείο σχετικοί με την υγεία υπάρχουν πολλοί από διάφορους πολιτικούς χώρους, δηλαδή το μηχάνημα θα εξυπηρετεί μόνο ασθενείς ψηφοφόρους. Και το ξαναγράφω έχουμε τον Γιάννου που φωτογραφίζεται με τα δικά του παιδιά και όλοι οι άλλοι είναι απέναντι , τον Γιάννη θέλουμε να στηρίξουμε που θα έχει όλους τους δημότες δίπλα του. Δεν έγραψα κάτι κακό, συμβουλή δίνω, ο καιρός έφτασε να φύγει αυτή η λαίλαπα.

      Διαγραφή
  9. στην Αριδαία γίνεται καμιά προσπάθεια για ενίσχυση του Κέντρου Υγείας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ολόκληρο νοσοκομείο να χαρίσεις,δε φτάνει πια..σε κατάλαβε ο κόσμος πια κύριε "βοδενιστας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.