Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εορταστικές εκδηλώσεις για τους Τρεις Ιεράρχες στα σχολεία της Π.Ε. Πέλλας



Πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Πέλλας για την εορτή των Τριών Ιεραρχών και την προσφορά τους στα Γράμματα.
Χθες, Παρασκευή, σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο, έγιναν δίωρες εκδηλώσεις στα σχολεία και σήμερα ακολούθησε ο εκκλησιασμός στους κατά τόπους Ιερούς Ναούς. 
Ο εκκλησιασμός έγινε σύμφωνα με τα ισχύοντα, στην περιοχή, υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον covid 19 που προβλέπονται, με αντιπροσωπεία μαθητών/τριών που παρέστησαν στον εκκλησιασμό του ιερού ναού της περιοχής που εδρεύει το κάθε σχολείο.

(Η φωτογραφία από τον εκκλησιασμό του Δημοτικού Σχολείου Αθύρων, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος. Τον Πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε η δασκάλα Ευαγγελία Καράμαλη)
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Τι να πει κανένας. Μπράβο στους δασκάλους, που τέλος πάντων λένε στα παιδιά κάτι για τους τρεις Ιεράρχες των γραμμάτων. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.