Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανήσυχοι οι αγρότες με τα επιπλέον στοιχεία που ζητά ο ΟΠΕΚΕΠΕ



Ανάστατοι είναι οι αγρότες με τα επιπλέον στοιχεία που τους ζητά ο ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως λόγου χάρη για τα περιουσιακά στοιχεία του ιδιοκτήτη των εκτάσεων που ενοικιάζουν και συγκεκριμένα το Ε9.
Οι αγρότες έχουν ένα χρονικό περιθώριο 15 ημερών για  να συλλέξουν στοιχεία που ανήκουν στους ιδιοκτήτες χωραφιών που νοικιάζουν. Εν μέσω πανδημίας που οι υπηρεσίες δεν λειτουργούν κανονικά και που πρέπει να έλθουν σε επαφή με πολλούς ανθρώπους.
Μάλιστα αν δεν τα συγκεντρώσουν σε 15 μέρες ο ΟΠΕΚΕΠΕ απειλεί πως δεν θα τους καταβάλλει τις επιδοτήσεις.
Οι αγρότες αντιτείνουν πως στα στοιχεία που έχουν δηλώσει αναφέρουν τον αριθμό ΑΦΜ του ιδιοκτήτη και μπορεί το δημόσιο να τον ελέγξει ανά πάσα στιγμή.
«Για ποιο λόγο να κάνουμε εμείς τους εφοριακούς, εν μέσω πανδημίας και μάλιστα με την απειλή να μας κόψουν τις επιδοτήσεις και με ποιο δικαίωμα στο όνομα των ελέγχων που πάνε να σταματήσουν κάποιες ατασθαλίες, πηγαίνοντας στα άκρα και στην υπερβολή;»
Ήδη οι αγρότες κινούνται και ενημερώνουν Βουλευτές, ζητώντας να σταματήσει από πλευράς ΟΠΕΚΕΠΕ αυτή η αιφνιδιαστική υπερβολή των ελέγχων, από τη στιγμή που τα στοιχεία είναι στην διάθεσή του να τα ελέγξει.

 Πηγή: agrocapital.gr
  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Καλά θα κάνει ο οπεκεπε να δίνει
    επιδοτήσεις στην παραγωγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κούλή θέλατε αγρότες μου! Ο Τσίπρας σας φαινόταν λιγος... ! Ε απολαύστε τον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά θα κάνουν κ οι αγρότες να συμμορφωθούν γιατί κανένας δεν δηλώνει τα χωράφια στο έντυπο της εφορίας. 2 αγροτεμάχια αγόρασα κ είχα πρόβλημα με αυτό το θέμα περί μη δήλωσης τους κ τροποποιητικές δηλώσεις. Αν δεν δηλώνετε ένα αγροτεμάχιο πως πηγαίνεις μετά κ ζητάς αποζημίωση ? Πάντα αντιδρούμε όταν πάει κάτι να αλλάξει που δεν μας αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς είσαι άσχετος δεν παίρνεις αποζημίωση αν δεν το δηλώσεις στο οσδε όλοι τα δηλώνουν στην εφορία γιατί είναι έξοδα αυτοί που δεν τα δηλώνουν είναι οι ιδιοκτήτες!!!! Και για πες μας γιατί αγόρασες χωράφια;τα δηλώνεις όλα τα ενοίκια που παίρνεις; Και πόσα μαύρα είχες για να αγοράσεις; αλλά φταίει το κράτος που δείνει το δικαίωμα στου μη αγρότες να αγοράζουν χωράφια!!!

      Διαγραφή
  4. Δεν αφορα ολους,εχουν ειδοποιηθει οσοι εχουν τετοια θεματα απο την πυλη που καναν οσδε.εσυ 3.03 εισαι παντελος ασχετος απο αγροτια και σιγουρα βολεμενος για να μιλας ετσι για μας που σε ταιζουμε και για να αγοραζεις τετοιε εποχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτήν την καραμέλα που όλοι ταΐζετε κάποιον η πληρώνετε κάποιον σταματήστε την. Δεν είμαι παντελώς άσχετος απλά πιο αμερόληπτος κ αντικειμενικός. Όσο για τον 6.57...δεν παίρνω ενοίκια κ τα αγόρασα να τα καλλιεργώ. Το "ΓΙΑΤΙ" είναι μια παντελώς ανόητη ερώτηση κ έτσι έχεις μάθει μάλλον. Δεν σε αφορά το γιατί κάνει κάτι ο άλλος, όπως κ συ έχεις τους λόγους σου να κάνεις κάτι. Το κράτος φταίει κ για πολλά ακόμα, όπως δεν βλέπει που πηγαίνουν τα 17000 που μια κολλητή μου έκανε τον γάμο της. Σας πονάνε οι αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι καθε μερα βλαξ? ή παιρνεις και ρεπο? Αντε ρε ξυπνιε κανε καμια δουλεια (για του δημοσιου σε κοβω)

      Διαγραφή
    2. Δεν προλαβαίνω να πάρω ρεπό γιατί έκανα δουλειά....ρίχνοντας λίπασμα, σε αντίθεση με εσένα που δεν κάνεις καμιά δουλειά κ είσαι στον ίντερνετ μπροστά στην οθόνη σε περίοδο κλαδεμάτων κ πολλών ακόμα εργασιών.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.