Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Έφυγε" από τη ζωή ο Βασίλης (Μόργκαν) Σολωμονίδης



Μια σημαντική απώλεια καταγράφηκε χθες, τελευταία ημέρα του 2020, στην κοινότητα του Μανδάλου του Δήμου Σκύδρας, "σκορπίζοντας" με θλίψη την τοπική κοινωνία.
Ο αγαπημένος φίλος και αγωνιστής στη ζωή, Βασίλης Σολωμονίδης (ο γνωστός "Μόργκαν") άφησε την τελευταία του πνοή (παραμονή της ονομαστικής του εορτής), σε ηλικία 66 ετών, μετά από πολυήμερη μάχη για τη ζωή του που έδωσε στο νοσοκομείο.
Ο Βασίλης Σολωμονίδης διετέλεσε αντιδήμαρχος επί δημαρχίας του αείμνηστου Τάσου Παπαδόπουλου στον (πρώην) Δήμο Μενηίδος και πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα "Δόξα Μανδάλου". Είχε έντονη δράση στον αυτοδιοικητικό, αθλητικό και αγροτικό τομέα της τοπικής κοινωνίας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Καλό ταξίδι φίλε Μπίλι...

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Έφυγε ένας σύντροφος πραγματικός αγωνιστής στην ζωή και για την κοινωνία . Καλο παράδεισο Μπιλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συλλυπητήρια στους οικείους του καλό παραδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό παράδεισο να έχει κουράγιο να δίνει ο θεος στην οικογένεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντίο φίλε μου.
    Ήσουν πάντα αληθινός.
    Θα μας λείπεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον γνώρισα τον Βασίλη Σολομωνίδη όταν χρειάστηκε να μου φτιάξει το μνήμα της μάνας μου τον Μάρτη του 2020. Καλός επαγγελματίας και καλός άνθρωπος. Μετά τον αναζήτησα για να δει τον εξωτερικό τοίχο της οικοδομής μας για θερμομόνωση. Ήρθε αμέσως, συνεπής στο ραντεβού του. Πραγματικός επαγγελματίας. Τους ανθρώπους τους γνωρίζεις καλύτερα από την ποιότητα της συναλλαγής που είχες μαζί τους. Καλό Ταξείδι Βασίλη! Και σ ευχαριστώ και πάλι για εκείνη την κλούβα με τα φρούτα... Τα συλλυπητήριά μου στα παιδιά του και στους οικείους του, που τον έχασαν πρόωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.