Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαρύ το τελευταίο «αντίο» στο Δήμο Πέτση στους Σαρακηνούς Αλμωπίας



Μέσα σε βαρύ κλίμα τελέσθηκε σήμερα το απόγευμα στους Σαρακηνούς η κηδεία του 53χρονου Δήμου Πέτση. Ο εκλιπών άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο της Έδεσσας όπου πήγε ύστερα από πρόβλημα που παρουσίασε στην υγεία του. Ήταν ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στην κοινωνία της Αλμωπίας, επί σειρά ετών διευθυντής της τράπεζας  Eurobank στην πόλη της Αριδαίας. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου.  Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού μου φίλου και πρώην συναδέλφου ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΣΗ .Καλέ μου φίλε Δήμο η απρόσμενη απώλεια σου σε τόσο μικρή ηλικία με γέμισε θλίψη και στεναχώρια.Πραγματικά ήσουν άξιος και σεβαστός απο όλους, προσωπικά για μένα ήσουν απο τους λίγους ,πολύ λίγους ανθρώπους στην ζωή μου, που κέρδισε τον σεβασμό μου, και την εκτίμηση μου.ΗΣΟΥΝ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.Καλό σου ταξίδι.Δυστυχώς οι καλοί άνθρωποι φεύγουν γρήγορα,αλλά σίγουρα πάνε στον παράδεισο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.