Το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη τους στην κ. Ηλιούδη Αικατερίνη, για την δωρεά αξιόλογου χρηματικού ποσού στα σχολεία μας, εις μνήμη του γιού της ΠΙΕΡ ΗΛΙΟΥΔΗ.
Η ευγενική προσφορά θα χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία και ονοματοδοσία πρότυπης αίθουσας γυμναστηρίου και φυσικοθεραπείας «ΠΙΕΡ ΗΛΙΟΥΔΗ», γεγονός που θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των μαθητών μας.
Μία τέτοια προσφορά αποτελεί έμπρακτη απόδειξη ανθρωπισμού και αλληλεγγύης στο δύσκολο έργο μας και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΕΑΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Η ΠΡΟ/ΜΕΝΗ ΤΟΥ Ν/Γ ΕΑΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΣΚΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.