Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O K. Σηφάκης μέλος της κριτικής επιτροπής στον πρώτο παγκόσμιο διαδικτυακό διαγωνισμό για ταλαντούχους μουσικούς WorldVision Music Contest!



Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο Κώστας Σηφάκης από την Αριδαία γνωστοποιεί την συμμετοχή του ως μέλος της κριτικής επιτροπής στον επερχόμενο πρώτο παγκόσμιο διαδικτυακό διαγωνισμό για ταλαντούχους μουσικούς WorldVision Music Contest! Συγκεκριμένα αναφέρει:

"ΜΕΓΑΛΑ ΝΕΑ! Με μεγάλη χαρά θα ήθελα να ανακοινώσω τη συμμετοχή μου ως μέλος της κριτικής επιτροπής στον επερχόμενο πρώτο παγκόσμιο διαδικτυακό διαγωνισμό για ταλαντούχους μουσικούς WorldVision Music Contest! Είναι τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσα στους διακεκριμένους μουσικούς της διεθνούς επιτροπής. Ανυπομονώ να ακούσω συναρπαστικές και εμπνευσμένες ερμηνείες!"

Στην παρουσίασή του η Classic at Home - WorldVision ανέφερε: 
Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τον επόμενο καλεσμένο στο πάνελ της κριτικής επιτροπής του worldvision.classic-at-home.com-Κωνσταντίνος Σηφάκης!
Όχι μόνο μπασίστας, αλλά και συνθέτης, προσπαθεί να βρει τους τρόπους έκφρασης του στο όργανο δημιουργώντας και εκτελώντας τις δικές του συνθέσεις για ένα διπλό μπάσο σόλο, για παράδειγμα, ένα από τα κομμάτια του έχει απονεμηθεί στο Βραβείο Κοινού στο Διαγωνισμός Prix d ' Harmonie στο Ρότερνταμ το 2019.
Παράλληλα με αυτό είναι μουσικός επιμελητής και ορχηστρικό μπασίστας, συμμετέχει σε αρκετά φεστιβάλ επιμελητηρίου και έλαβε μέρος σε μερικές σκηνικές παραγωγές με ορχήστρες σε όλη την Ευρώπη όπως και με την Φιλαρμονία Αθηνών όπου έπαιξε ως διευθυντής του φιλοξενούμενου διευθυντή.
Επίσης είναι πρόθυμος για το tango και μέλος του tango ensemble 'Quinteto Irreal'.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μπράβο Κωνσταντίνε!!!
    Ένα αξιόλογο παλικάρι με χαμηλό προφίλ διαπρέπει και κάνει περήφανη την περιοχή μας. Εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε !!!Παντοτε επιτυχίες στη ζωή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.