Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του Διοικητή της 3ης Υ.ΠΕ. Παν. Μπογιατζίδη στο εμβολιαστικό κέντρο του Κ.Υ Έδεσσας (φωτο)



Επίσκεψη στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Έδεσσας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ.) Παναγιώτης Μπογιατζίδης, στο πλαίσιο περιοδείας σε Εμβολιαστικά Κέντρα της 3ης Υ.ΠΕ.
Σε χθεσινή αποκλειστική συνέντευξή του στην Η.Ε. karatzova.com, ο κ. Μπογιατζίδης απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είχε επισημάνει για τις επισκέψεις αυτές: "Οι επισκέψεις μας σε καθημερινή βάση στα εμβολιαστικά κέντρα εποπτείας της 3ης ΥΠΕ είναι και ένας τρόπος να αφουγκραστούμε τους πολίτες. Η στιγμή του εμβολιασμού είναι για τους περισσότερους μια στιγμή ελπίδας και αισιοδοξίας, κάτι που πραγματικά χαίρομαι να μοιράζομαι μαζί τους. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο οργανωτικά εγχείρημα που απαιτεί γρήγορα αντανακλαστικά. Είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση και επικοινωνία με όλα τα εμβολιαστικά κέντρα. "  





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.