Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με σύγχρονα μηχανήματα εξοπλίζεται το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών από την ΠΚΜ


Με σύγχρονα μηχανήματα εξοπλίζει τις δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας στη Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών του Νοσοκομείου Πέλλας η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.
Πρόκειται για την προμήθεια και εγκατάσταση δέκα μηχανημάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, που χρηματοδοτούνται από ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
«Το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών είναι μια κρίσιμη μονάδα στο σύστημα υγείας της Κεντρικής Μακεδονίας. Εξυπηρετεί πληθυσμό 185.000 συμπολιτών μας, σε μια περιοχή με αυξημένες ανάγκες παροχής υπηρεσιών και φροντίδας υγείας, περίθαλψης και νοσηλείας. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αξιοποιώντας ευρωπαϊκούς πόρους ενισχύει αποφασιστικά με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό το νοσοκομείο, δίνοντας τη δυνατότητα για περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, τόσο σε πρώτο, όσο και σε δεύτερο βαθμό, αλλά και για κάλυψη περισσότερων ιατρικών πράξεων σε σύγκριση με αυτές που εξυπηρετεί σήμερα. Συνεχίζουμε να ενισχύουμε τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας σε όλη την Κεντρική Μακεδονία και να διευκολύνουμε το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τη δημόσια υγεία, ειδικά εν μέσω μιας πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ο εξοπλισμός που εγκαθίσταται στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών είναι:
1. Δύο χειρουργικές τράπεζες.
2. Ενδοσκοπικός πύργος αρθροσκοπικής χειρουργικής.
3. Αναισθησιολογικό συγκρότημα.
4. Συγκρότημα αποτελούμενο από έξι μόνιτορ με κεντρικό σταθμό.
5. Λαπαροσκοπικός πύργος, με εργαλεία πολλαπλών χρήσεων και κάμερες αυτού και σετ εργαλείων υστεροσκόπησης- ρεσετοσκόπιο.
6. Υπερηχοτομογράφος γυναικολογικός, συνοδευόμενος από τρεις κεφαλές (ενδοκολπική, convex, 3D convex).
7. Καταψύκτης βαθιάς κατάψυξης φιαλών αίματος.
8. Δύο αναπνευστήρες.
9. Πέντε σκιαλυτικές λυχνίες LED με έναν δορυφόρο η καθεμιά για χειρουργική χρήση.
10. Πλήρης ενδοσκοπικός πύργος με video, γαστροσκόπιο και κολονοσκόπιο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ηδη το έχει αναρτήσει ο Σταμενιτης και αφήνει την εντύπωση ότι αυτος το έκανε.Σε λίγο θα ακολουθήσουν και οι άλλοι βουλευτές χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το είχε αναρτήσει 21 Οκτώβρη ο Βασιλειάδης, λογικό είναι και περιφερειακός σύμβουλος,απλά η πκμ έβγαλε δελτίο σήμερα, ο Σταμενιτης είπαμε είναι ρεπόρτερ χαραμίζεται

      Διαγραφή
    2. Είπε ο γάιδαρος 12,23 τον πετεινό κεφάλα!! χαχαχα .Γιατί ο Λάκης δεν ειναι Ρεπόρτερ και ντιλερ ξ προϊόντων απομίμησης; πρώτος και καλύτερος. Καλλίτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα!!@ χαχαχα.

      Διαγραφή
  2. Είχες δίκιο 5,55, ακολούθησε και ο Λάκης ,γίνεται πάρτι στο προφίλ του απο τα μπράβο των χαχολων. Ο μεν Σταμενιτης αναφέρει όπως ανακοινώθηκε απο την περιφέρεια.... ο δε Λακης όπως ενημερώθηκα απο τον Διοικητή και τον αναπληρωτή του νοσοκομείου, κοπανάει και την φωτο με τον τζιτζικωστα και αραδειαζουν την ανακοίνωση του και γίνεται το πανηγύρι. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ευρωπαϊκο πρόγραμμα που τα χρήματα του είναι υποχρεωμένη περιφέρεια να εξοπλίσει τα νοσοκομεία...Οι βουλευτές με ξένα κόλλυβα κάνουν μνημόσυνο, χωρις να έχουν καμία συμμετοχή στο έργο , ενώ οι χαχολοι τους τους αποθεώνουν. Για αυτό η πολιτική ειναι ψεύτρα και πλανεύτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΟΥΔΟΥΛΙΔΕΣ ,ΚΟΡΟΪΔΕΎΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΥΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΞΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ .ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΈΡΑ ΤΟ ΡΑΨΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΆΚΙ ΣΑΣ. ΈΧΟΥΝ ΚΑΜΊΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ; ΕΔΏ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΆΔΗΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΩΝ, ΈΡΓΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΣΆΡΟΥΝ ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΊΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΙ ΛΈΓΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΦΡΟΣΥΡΙΖΑΚΙΑ,ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ.(ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΜΕ).

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.