Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες Πιστοποίησης σε Παιδικές Χαρές του Δήμου Βέροιας



Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες για την πιστοποίηση παιδικών χαρών του Δήμου Βέροιας που περιλαμβάνουν τη συντήρηση και την ανάπλασή τους με σκοπό να αποτελούν έναν ασφαλή και λειτουργικό χώρο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους όταν θα επαναλειτουργήσουν, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων κατά της Covid-19.
Στο πλαίσιο των ετήσιων ελέγχων και συντηρήσεων που πραγματοποιούνται από Ανεξάρτητο Διαπιστευμένο Φορέα, ο Δήμος Βέροιας παραδίδει σταδιακά αναβαθμισμένες παιδικές χαρές, βάσει όλων των σύγχρονων προτύπων ασφαλείας. Συγκεκριμένα επισκευάζονται φθορές στις περιφράξεις, στα όργανα και στα δάπεδα με σκοπό την απόκτηση άδειας λειτουργίας στους χώρους αυτούς.
Οι πόροι για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Βέροιας προήλθαν μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», του «Πράσινου Ταμείου» και από Δημοτική χρηματοδότηση.
Μέχρι σήμερα «Βεβαίωση Πιστοποίησης Καταλληλόλητας Λειτουργίας Παιδικής Χαράς» και «Πιστοποίηση Ελέγχου Παιδικής Χαράς» έχουν χορηγηθεί για 25 παιδικές χαρές στο πολεοδομικό συγκρότημα της Βέροιας και στις Δημοτικές Ενότητες. Η προμήθεια και η τοποθέτηση του εξοπλισμού υλοποιείται από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Βέροιας.
Ας μην ξεχνάμε πως «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο…»



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ). ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΚΤΟΣΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε και στου Δήμου Πέλλας τις παιδικές χαρές απ' τις οποίες κάποιες είναι σε απαράδεκτη κατάσταση κατασκευαστικά.Και φυσικά αν πάρουν πιστοποίηση θα είναι σκάνδαλο γιατί δεν τηρούν καμμία εκ των προδιαγραφών.Ασε που οι παιδικές χαρές κατασκευάστηκαν χωρίς λούστρο στα κάγκελα κ στα παγκάκια.Ασε που πάλιωσαν μέχρι να πιστοποιηθούν.
    Είδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στην Αριδαία σε καμιά πενταετία θα βρουν λύση και σ αυτό...Πιο αργοί και από την καθυστέρηση...
    Ερασιτέχνες μάζεψαν ψήφους και διοικούν κατά λάθος....
    Η πλειοψήφία δεν εκλέγει πάντα τον καλύτερο
    Υγ. ούτε Μπίνος ούτε Χατζη Ούτε Μπαρουτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.