Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γαβριήλ Τεκτερίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Πέλλας



Η πρώτη υποψηφιότητα για το Δήμο Πέλλας ανακοινώθηκε μέσω sms στους δημότες πριν από λίγη ώρα. Πρόκειται για τον Γαβριήλ (Λάκη) Τεκτερίδη, ο οποίος γνωστοποίησε με αυτό τον τρόπο την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου στον μεγαλύτερο Δήμο της ΠΕ Πέλλας. Ο περιφερειακός σύμβουλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση του, θα ηγείται του συνδυασμού Δημοτική Πρωτοβουλία Πολιτών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. δεν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα ,αντε πάντε πιέστε κανένα τσάι και αφήστε νέους ανθρώπους με όραμα και ελπίδα να πάνε τους τόπους μας μπροστά .φτάνει .
    Υ.Γ δεν αναφέρομαι μόνο στον συγκεκριμένο αλλά γενικά σε όλους τους μαθουσάλες της πολιτικής ,της θρησκείας ,του αθλητισμού κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πλάκα είναι ότι έστειλε και μυνήματα στα κινητά πολιτών. Η πρώτη σκέψη που έκανα όταν το έλαβα ήταν" εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ** νι χτενιζεται... δηλαδή ότι να ναι.Εδω δεν ξέρουμε πώς θα τη βγάλουμε με την πανδημία κι αν τη βγάλουμε, κι έχουμε τον Τεκτεριδη να μας τη λέει με την υποψηφιότητα του το 2023. Λυπάμαι αλλά αυτό είναι αυτογκόλ από τα αποδυτήρια. Καθόλου σοφή κίνηση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με σενα ,τον καστερ και τον Ερντογάν ο μουντρουχος σταμκος θα κανει περιπατο παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.