Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Ανδρονίκου Κωνσταντίνος Ειδικός Συνεργάτης σε θέματα επικοινωνίας στο Δήμο Αλμωπίας


Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση, ο Ανδρονίκου Κωνσταντίνος του Χρύσανθου,  απόφοιτος του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών 
του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, προσλήφθηκε ως Ειδικός Συνεργάτης στο Δήμο Αλμωπίας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007.
Σύμφωνα με την απόφαση στον παραπάνω ανατίθεται:
1) Να σχεδιάζει και εισηγείται τη επικοινωνιακή πολιτική για την προώθηση της αποστολής και των στόχων του Δήμου και αντίστοιχα να σχεδιάζει και εισηγείται την εφαρμογή των προγραμμάτων των ενεργειών που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση της επικοινωνιακής αυτής πολιτικής.
2) Να σχεδιάζει και εισηγείται κάθε είδους εκδηλώσεις του Δήμου (συνέδρια, συνελεύσεις, εορτές κ.λπ.), καθώς και προγράμματα προβολής του έργου και των υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος.
3) Να σχεδιάζει και εισηγείται προγράμματα ενημέρωσης των πολιτών για τις επιδιώξεις, στόχους και υπηρεσίες του Δήμου με γενικό στόχο τη δραστηριοποίηση των πολιτών για την προώθηση των τοπικών συμφερόντων.
4) Να παρακολουθεί συστηματικά τα δημοσιεύματα (έντυπα και ηλεκτρονικά) σχετικά με τις δραστηριότητες του Δήμου και να ενημερώνει σχετικά τα όργανα διοίκησης και τις υπηρεσίες του Δήμου. Να τηρεί αρχείο των δημοσιεύσεων καθώς και των σχετικών απαντήσεων του Δήμου.
5) Να διαχειρίζεται τις σχέσεις του Δήμου με τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να επιμελείται των δημοσιευμάτων και των δελτίων τύπου του Δήμου.
6) Να επιμελείται των ενημερωτικών εκδόσεων ή εκπομπών του Δήμου στα ΜΜΕ και ό,τι άλλο σχετικό του ανατεθεί. 
Σύμφωνα με την απόφαση προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπ/σμού του Δήμου: στον ΚΑ 00.6031.0001 «Τακτικές αποδοχές ειδικών συμβούλων και συνεργατών» ποσού 22.858,47 € και για εργοδοτικές εισφορές στον ΚΑ 00.6053.0000 € «Εργοδοτικές εισφορές υπαλλήλων ειδικών θέσεων» ποσού 18.711,65 €, για το οικονομικό έτος 2020
Ανάλογες πιστώσεις θα εγγραφούν και στα επόμενα οικονομικά έτη στους αντίστοιχους προϋπολογισμούς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Με χρήματα δημοτών πληρώνονται? θα κάνει τη διαφορά? θα δικαιολογήσουν το μισθό τους ? κύριοι δήμαρχοι δεν είναι δικά σας τα λεφτά των Δήμων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ανδρόνικου Κωσταντίνος είναι ένας νέος φέρελπις για τον δήμο της Αριδαίας και τής Αλμωπίας τα νέα μυαλά πρέπει να παρίστανται στον δήμο να έχουν την δικιά τους φωνή που θα ακούγετε, η Αλμωπία με νέα παιδιά καταξιωμένα θα αλλάξουν την νέα σελίδα αυτού του τόπου είναι ένα κεφάλαιο για τον δήμο που θέλει νέες ιδέες και σκέψεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 22.858,47 € /12 μηνες =1904 € το μηνα μισθος και 18.711,65 €/12 μηνες=1559 € εργοδοτικες εισφορες ΣΥΝΟΛΟ 3463 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ..............ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΧΕ ΧΕ ΧΕ.......

      Διαγραφή
    2. ΤΟ 22.858,47 ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ 18.711,65 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΕΜΠΑΘΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ 1559,00 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΟΥΤΕ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.