Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίθεση με μολότοφ στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης (βίντεο)



Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε Πυροσβεστική και Αστυνομικές αρχές για εμπρηστικό μηχανισμό πέριξ του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης στη Θεσσαλονίκη. Μικρής έκτασης πυρκαγιά προκλήθηκε από δύο μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό που πέταξαν άγνωστοι στην περίφραξη του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης επί της οδού αγίου Δημητρίου. Η φωτιά κατασβέστηκε αμέσως από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. 
Δείτε το βίντεο:
   
Πηγή: Πηγή: grtimes.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Όσους μπάτσους και να βάλετε το μπαμ έρχεται ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα γι αυτό οι μοναδικές προσλήψεις είναι μπάτσοι, ξέρουν ότι στους δρόμους θα ξεκινήσει το μπαμ. Το ξέρουν.

      Διαγραφή
    2. Καθίστε καλά βρε επαναστάτες του καναΠΕΟΣ αραξτε λίγο θα βάλετε φωτιά στα πληκτρολόγια

      Διαγραφή
  2. ποιό μπαμ ρε αναρχοκουμουνοαπλυτε ,ξεφτίλα είσαι εσύ και τα καλοπαιδα που στηρίζετε ένα εγκληματία κουφοντίνα .αλλά δεν φταίς εσύ .αμα σε εβαζαν δεκα μέτρα κάτω απο την γή να δείς τι ωραία που θα ήτανε . άλλα ξέχασα είσαι αριστερός άρα έχεις ελαφρυντικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε απολιφαδι, άιντε παρέα με τους βιαστές παιδιών εκεί είναι το μέλλον.

      Διαγραφή
  3. Άμα έβγαινε κανένας και υποστήριζε κανέναν δεξιό εγκληματία θα καιγόταν η Ελλάδα. Τώρα με τους αριστερούς δολοφόνους μούγκα. Υποκριτές όλοι. Αριστερό φοβία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε... χαλαρώστε λίγο. Υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθεί κάποιος με αυτούς που στηρίζουν την βία και την τρομοκρατία; Κ@λ@μαγκες του κερατά είναι πίσω από κουκούλες και μπουλούκια των δέκα ατόμων. Για να αποφορτισω το κλίμα θα σας πω ένα Κυριακάτικο ανέκδοτο. Ρωτάει λοιπόν η σύζυγός τον σύζυγό:" αγάπη μου με πόσες γυναικες έχεις κοιμηθεί όσο είμαστε παντρεμένοι;". Απαντα αυτός:" μόνο με σένα καρδούλα μου". "Λες ψέματα" του επαναλαμβάνει αυτή. "Όχι αλήθεια λέω γιατι με τις άλλες ήμουν πάντοτε ξύπνιος" ήταν η απάντηση του ειλικρινή καθ' όλα συζύγου. Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλες τις παθούσες και όλους τους καζανοβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.