Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας



Σχέδιο νόμου του υπουργείου Τουρισμού δημιουργεί Ανώνυμη Εταιρεία «Ιαματικές Πηγές Ελλάδας» που θα διαχειρίζεται τις ιαματικές πηγές. Στην απόφαση αναφέρεται: «Η εν λόγω εταιρεία, η οποία θα εδρεύει στην Αθήνα, θα έχει ως αποκλειστικό σκοπό τη διοίκηση, διαχείριση, εκμετάλλευση και αξιοποίηση των φυσικών ιαματικών πόρων – μαζί με τις εγκαταστάσεις τους και του περιβάλλοντος των ιαματικών πόρων χώρου σε ακτίνα χιλίων μέτρων – που αποτελούν περιουσία του Δημοσίου ή/και των οικείων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Συγκεκριμένα, στην εταιρεία θα μεταβιβαστούν ή απλά θα παραχωρηθούν, χωρίς αντάλλαγμα, δικαιώματα χρήσης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης, όλα τα περιουσιακής φύσεως δικαιώματα, κεκτημένα οικονομικά συμφέροντα, άυλα δικαιώματα και δικαιώματα λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης των φυσικών ιαματικών πόρων, των ακινήτων και των υποδομών και των εγκαταστάσεων εντός αυτών ή εντός του περιβάλλοντος χώρου αυτών σε ακτίνα χιλίων μέτρων, που ανήκουν σήμερα στο Δημόσιο ή/και στους οικείους Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με μόνη την έκδοση κοινής απόφασης των Υπουργών Τουρισμού και Οικονομικών.
Στην εν λόγω εταιρεία δεν θα μετέχουν φυσικά οι Ο.Τ.Α., στους οποίους ανήκουν οι μεταβιβαζόμενοι ή παραχωρούμενοι φυσικοί ιαματικοί πόροι, παρά μόνον το Ελληνικό Δημόσιο κατά ποσοστό 80% και η ΚΕΔΕ κατά ποσοστό 20%.»

Ύστερα από τα παραπάνω η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών Λουτρακίου του Δήμου Αλμωπίας, συγκάλεσε έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, με τηλεδιάσκεψη, στις 22 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30΄, με μοναδικό θέμα:  Ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με το σχέδιο νόμου του Υπ Τουρισμού περί σύστασης ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία "Ιαματικές Πηγές Ελλάδος-ΙΠΕ" (άρθρα 7-14). Θυμίζουμε ότι και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας Πέτρος Τσαρκνιάς με αφορμή τις παραπάνω εξελίξεις πρότεινε την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων. 
Η σχετική πρόσκληση της επιχείρησης :


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ναι!!! Αλλά η Μακεδονία είναι ελληνική ε;;; δεξιούλη δημαρχούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έχουν να πουν τώρα όλοι όσοι συμμετείχαν στα συλλαλητήρια;;; η Μακεδονία είναι Ελληνική;;; ή αυτοί δεν είναι Ελληνες;; ε;;; Πατριδοκάπηλοι Εθνικοφασίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον... ή αυτοί δεν είναι πατριώτες ή εμείς δεν είμαστε Έλληνες (γι'αυτούς).... διαλέξτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στην ευρώπη ο καθένας είναι μια Επαρχία της...κάθε αντιδικία στην ευρώπη μοιάζει με εμφύλιο..Συνέρθετε και αγαπήστε την πατρίδα μας που λέγεται Ευρώπη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.