Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία ΚΚΕ & ΚΝΕ για τραμπούκικη επίθεση σε μαθήτρια στα Γιαννιτσά



Για ακόμα μια φορά στις 24/2 θρασύδειλα φασιστοειδή στοχοποίησαν και απείλησαν μαθήτρια, μέλος της ΚΝΕ, στα Γιαννιτσά. Κινούμενοι όπως μας έχουν συνηθίσει στο σκοτάδι, φορώντας κουκούλες.
Τους ενοχλεί που τα μέλη της ΚΝΕ αγωνιστήκαμε για να μην περάσει το νέο νομοσχέδιο έκτρωμα για την Παιδεία, ότι αγωνιζόμαστε για γενναία ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, για να λειτουργούν τα σχολεία με ασφάλεια. Τους ενοχλεί τελικά που καλούμε κάθε νέο να αγωνιστεί για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, γιατί εκεί δεν θα έχουν θέση το μίσος και το ρατσιστικό δηλητήριο που χύνουν.
Τα βάζουν με αυτούς που τους χαλάνε τα σχέδια αλλά πρέπει να ξέρουν ότι στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ δεν πιάνουν οι απειλές τους, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δε λύγισαν σε καμία περίοδο της ιστορικής πορείας του αυτά τα 102 χρόνια.
Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα μας σταματήσουν, θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τις σύγχρονες ανάγκες του λαού των Γιαννιτσών και όλης της χώρας. Για μια άλλη κοινωνία απαλλαγμένη από τα παράσιτα που υπερασπίζονται τέτοιες ομάδες και στην οποία θα μπορούν ο λαός και τα παιδιά του να απολαύσουν όλα τα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας και επιστήμης, το Σοσιαλισμό!
Δε θα τους περάσει, μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά!!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Άντε ρε πάρτε δρόμο και εσεισ μας τα εχεται πρηξει εδώ ο κόσμος καίγεται και έζησε τον Χαβα σασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7:12 στην κοσμαρα σου εισαι.εσενα σε απασχολει μονο το lockdown και απο πισω να περνανε μετρα για μια πιο"δημοκρατικη κοινωνια" ασχολεισου εσυ με τα σεξουαλικα " σκανδαλα" ο λογαριασμος θα ερθει μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσεις παλι....πολυ ενδιαφερον δειξατε.
    φαινεται απ την ανακοινωση.
    τρεις σειρες αναφερετε στο γεγονος,το οποιο σαφεστατα ειναι καταδικαστεο απο οποιονδηποτε και προς οποιονδηποτε συμβαινει....
    και τριαντα σειρες για να μας υπενθυμισετε το ενδοξο κκε και τους (ανυπαρκτους κατ εμε)αγωνες για τον τοπο.
    και οσο για το μισος που πολεματε...
    μιλατε για θρασυδειλα φασιστοειδη...
    για αγωνα κατα αυτων και μπλοκο στις γειτονιες τους....
    για ρατσιστικα δηλητηρια κτλ.
    μαλλον με μισος αντιμετωπιζετε εσεις το περιστατικο.
    απειλωντας τα παιδια της διπλανης πορτας δεν κερδιζετε κατι....ισα ισα το αντιθετο.
    ουτε προσβαλλοντας την αντιθετη γνωμη του καθε πολιτη υποβιβαζοντας την συζητηση αναφεροντας σεξουαλικα σκανδαλα και καραντινες.
    στο κατω κατω αν υπαρχουν στοιχεια για το συμβαν να τα αναφερετε στην αστυνομια και να παρουν τα πραγματα το δρομο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.