Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ασυνείδητοι έβαλαν ξανά φωτιές στη λίμνη Βεγορίτιδα (φωτο)



«Ασυνείδητοι έβαλαν ξανά φωτιές στη λίμνη Βεγορίτιδα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Κοινότητας Άρνισσας του Δήμου Έδεσσας Νίκος Παπαγιανίδης σε επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, τον Δήμαρχο Έδεσσας και τους βουλευτές της Πέλλας. Ζητά τη συνεισφορά τους ώστε να σταματήσει η καταστροφή της ορνιθοπανίδας και του οικοσυστήματος της ευρύτερης περιοχής. Η επιστολή έχει ως εξής:









Φωτο: Κώστας Δάμος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Οι γύρω εκτάσεις να επιστραφούν στη Λίμνη. Παγκόσμιο θέμα είναι η σωτηρία της Λίμνης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ένα χωριό ζητε μιλήστε ξέρετε το γιατί και ποιοι.μην ρίχνετε το μπαλάκι αλλου είναι όντος οικολογική καταστροφή.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε φορά που περνάω και βλέπω τα δέντρα των αγροτών μέσα στο νερό χαίρομαι γιατί ξέρω ότι με πουστι@ έγινε η καταπάτηση στις εκτάσεις, μακάρι η λίμνη να φτάσει ακόμη πιο μακριά μέχρι τα πρώτα σπίτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα θυμήθηκε ο πρόεδρος τις φωτιές στην Λίμνη; 3 χρονια γίνεται αυτό. Αλλά τώρα του πείραξαν τον σύλλογο, γιαυτό τον έπιασε ο πόνος και για να τελειώνουμε.
    ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΒΟΎΛΗΣΗ από την περιφέρεια χρειάζεται. Οι διοικητικές αποβολές για τους ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ (αυτή την λέξη την φοβάται ο πρόεδρος γιατί είναι σταυρουδακια), είναι σε ένα συρτάρι. Ας βγουν κι ας γίνει ότι πρέπει. Αλλά να γίνει χθες. Κάποιοι κάνανε περιουσίες με αυτές τις εκτάσεις και τις καταπατουσαν με τον τσαμπουκά... Όλοι αυτοί πρέπει να πληρώσουν. Και να μαζευτούν στις νόμιμες ιδιοκτησίες. Ούτε καν στις "προσωρινές" διανομές.

    Έτυχε να βρίσκομαι σε μια εκ των συσκέψεων του Τζαμτζη στην νομαρχία για την Βεγορίτιδα. Θα Θα Θα. Κλασικά. Και από πράξεις τίποτα... Σκοτάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να ήταν μόνον ο τζαμτζησ.εδω υδροπλάνα θα ερχόντουσαν ,αλλά για τους καταπατητές πηγεναν στα καφενεία οι βουλευτές και οι βουλευτηνεσ και τουσ επένουσαν τους αγρότες για ψηφαλακια μοκο για την οικολογική καταστροφή.τωρα λούστητε τα.και όταν πάλη έρθει η ώρα βάλτε τους στα καφενεία πιστέψτε τα παραμύθια τους ψηφίζετε τους και μετά μάλοστε μεταξύ σας κορόιδα.και η καταστροφή θα συνεχιζετε.θα αφανίζονται ζώα φυτά από την χλωρίδα και πανίδα της περιοχής.αυτοι εισται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν κάνετε καταγγελία και για άλλα παραλίμνια χωριά το ίδιο πράγμα συμβενει,πιστεύω πως υπάρχει και εδώ πολιτικός δολοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.