Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση ΓΕΛ Αριδαίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για συμμετοχή αποφοίτων Β/θμιας Εκπ/σης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των Γενικών Λυκείων του τρέχοντος σχολικού έτους 2020-21.
Παρακαλούνται οι Απόφοιτοι που θέλουν να συμμετάσχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020-21 για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ της χώρας μας κατά το επόμενο Ακαδημαϊκό έτος 2021-22, να ακολουθήσουν πιστά το παρακάτω χρονοδιάγραμμα:1. Να τηλεφωνήσουν στο Λύκειο που θέλουν να εξεταστούν προκειμένου να οριστεί ο χρόνος επίσκεψής τους σε αυτό. 2. Για το ΓΕΛ της Αριδαίας, μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 23840-22727 από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 13:00. 3.Κατά την επίσκεψη στο σχολείο θα προσκομίζετε α) μια πρόσφατη φωτογραφία, β) αντίγραφο απολυτηρίου Γενικού Λυκείου ή ισότιμου με αυτό και γ) τη Δήλωση Συμμετοχής στις εξετάσεις ανάλογα με το πεδίο στο οποίο θέλετε να εξεταστείτε. Η Δήλωση θα υπάρχει και στο Λύκειό μας για όσους δεν μπορέσουν να την εκτυπώσουν από το σπίτι. Να σημειωθεί ότι η κατάθεση των δικαιολογητικών θα γίνεται δια ζώσης από τον ίδιο τον υποψήφιο ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του αυστηρά από αύριο 8 μέχρι και 19 Μαρτίου 2021. Για αύριο Δευτέρα 8-3-2021, το σχολείο θα δεχτεί υποψηφίους μετά τις 10:30 το πρωί κατόπιν τηλεφωνήματος του ενδιαφερομένου. Να σημειωθεί ότι η εγκύκλιος των εξετάσεων βρίσκεται αναρτημένη στο www.minedu.gov.gr της οποίας το περιεχόμενο πρέπει να αναγνωστεί από τους εξεταζομένους, για την ορθή συμπλήρωση των στοιχείων τους στα αντίστοιχα πεδία. Όσοι απόφοιτοι συμμετείχατε στις πανελλαδικές των ετών 2018-19 και 2019-20 και επιθυμείτε να είστε υποψήφιοι με το 10%, δεν θα υποβάλετε δικαιολογητικά και θα περιμένετε την περίοδο υποβολής των μηχανογραφικών σας με τους κωδικούς που έχετε από την περίοδο που είχατε δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις την τελευταία φορά.

Με τιμή Αριδαία 7-3-2021

Ο Δ/ντης του ΓΕΛ Αριδαίας
Χρήστος Ρίζος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.