Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες και δηλώσεις από τον τρίωρο αποκλεισμό του τελωνείου Ευζώνων (βίντεο)



Όπως είναι γνωστό αυτοκινητιστές απέκλεισαν το πρωί της Παρασκευής το τελωνείο των Ευζώνων στο νομό Κιλκίς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για τα νέα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν εδώ και λίγες μέρες στις χερσαίες συνοριακές διελεύσεις, λόγω της υγειονομικής κρίσης. 
Η διαμαρτυρία ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το πρωί και ολοκληρώθηκε τρεις ώρες αργότερα. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Απόστολος Κενανίδης μεταξύ άλλων ανέφερε ότι από το τελωνείο των Ευζώνων καθημερινά διακινούνται 2.000 φορτηγά και λόγω των περιοριστικών μέτρων μόνο τα 200 μπορούν να εξυπηρετηθούν. Για το λόγο αυτό όπως σημειώνει οι οδηγοί επιλέγουν άλλες μεθοριακές διαβάσεις  με ότι αυτό συνεπάγεται αφού ταλαιπωρούνται με περισσότερες ώρες οδήγησης. Δείτε εικόνες από τον αποκλεισμό και όσα δήλωσε ο ίδιος και ο Διευθυντής του Τελωνείου Ευζώνων Ιωάννης Καρακασίδης στην κάμερα της  Gnomi WebTV 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.