Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καλαμπάκα: Έπεσαν βράχια του κεντρικού βράχου των Μετεώρων από νέο σεισμό στην Ελασσόνα



Τμήματα του κεντρικού βράχου των Μετεώρων έπεσαν το βράδυ της Πέμπτης από τον τελευταίο σεισμό των 5,9 Ρίχτερ.
Επικράτησε πανικός στην Καλαμπάκα, τόσο από τον σεισμό όσο και εξαιτίας της πτώσης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν σημειώθηκε τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές σε σπίτια που βρίσκονται κοντά στον βράχο του Σταυρού.
Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξακολουθεί να ερευνά την περιοχή.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Είναι το κέρασμα του Πρωθυπουργού για τα γενέθλιά που είχε χθες ο γκαντεμης και συνέβησαν ουκ ολίγα περιστατικά ανά την επικράτεια. Από πού να ξεκινήσω και που να σταματήσω. Από τα κρούσματα; Από το ρεκόρ διασωληνωμενων; Από τους θανάτους λόγω κοβιντ; Από την τραγική κατάληξη της 9χρονης που έκανε σηπτικό σοκ λόγω αμυγδαλίτιδας; Από τον 30χρονο που σκοτώθηκε σε περιοχή της κρ.βρυσης; Από όπου και να αρχίσω ο Θεός να μας φυλάει από αυτόν και την αύρα του.... φτου...φτου...φτου... όπως έκανε πάντα ο μεγάλος κοουτς Γιάννης Ιωαννίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορώ να πιστεύω σε όποια Θρησκεία επιθυμώ χωρίς να με πιέζουν και να με τραβάνε με το ζόρι στην επίσημη? Μπορώ να ακολουθώ τα πιστεύω μου? Επιτρέπεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ειμαστε εμεις ηληθιοι και φτσιει ο πρωθηπουργος!!Το ξερο κεφαλι καποιον που δεν θελουν να βαλουν μυαλο φταιει!!Για τον θανατο του κρυαβρυσιωτη ειναι ασέβεια να μιλατε!! Στους πολιτικους θα αποδιδουμε τον θανατο του ανθρωπου!! Αν ειναι δυνατον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι αν είσαι ηλίθιος καλά θα κάνεις να κρατάς την άποψη σου για σένα. Όταν δεν είσαι σε θέση να κατανοήσεις ένα σχόλιο που τρολαρει την γκαντεμια κάποιου να το διαβάζεις και να το προσπερνάς.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.