Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δείτε τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας



Δείτε τη σημερινή συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας. Θυμίζουμε το θέμα της ημερήσιας διάταξης: 
• Ενημέρωση για τη μέχρι τώρα πορεία της εκκαθάρισης της εταιρείας «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΔΕΣΣΑΣ Α.Ε. Ο.Τ.Α.» και αναλόγως τη λήψη των αναγκαίων αποφάσεων:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Το θέμα της τουριστικής είναι δυστυχώς το πιο μελανό γεγονός του δήμου δεν έχει κλείσει ακόμη πρέπει να διερευνηθεί η υπόθεση και πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε πολλούς.Το θέμα της εκκαθάρισης απο ότι έχω καταλάβει εδώ και κάποια χρόνια ειναι πραγματικά ένας εμπαιγμός της δημοτικής αρχής χωρίς να δίνει σαφείς απαντήσεις να αφήνει θολό το τοπίο και να μην τοποθετείτε με θάρρος και ειλικρίνεια στους πολίτες του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. Να ενημερώσω ότι πραγματικά πληρώνονται μηνιαίως απο τις κρατικές επιχορηγήσεις του ΔΗΜΟΥ οφειλές προς τρίτους που είχαν δημιουργήσει οι διαχειριστές και όχι μόνο στην τουριστική ΑΕ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Γιαννου είσαι μεγάλη αλεπού.... με αυτούς εδώ θα βγαίνεις μέχρι τα 80 σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά είναι εξωφρενικό γιατί δεν μιλάει έστω η αντιπολίτευση. Το τεράστιο χρέος των εκατομμυρίων που άφησε το δημοτικό κέντρο καταρρακτών από που πληρώνεται; Ακόμη, μετά από 8 χρόνια μιλάμε για εκκαθάριση. Για αυτό γίνονται τόσες αναμορφώσεις προϋπολογισμού; Κόβουν από βασικά, π.χ. καθαριότητα κ.α. τα δίνουν όλα σε ιδιώτη και μετά συνεδριάσεις επί συνεδριάσεων. Πιστεύω ότι ποτέ δε θα πάρουμε απαντήσεις για όλα αυτά όταν η αντιπολίτευση απλώς παρακολουθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θλιβερή εικόνα δημοτικού συμβουλίου πραγματικά.
    Οι εκκαθαριστές σνομπαρουν για άλλη μια φορά τη διαδικασία και το σώμα ψηφίζει αναβολή όντας ανοργάνωτο,καταναλώνοντας τον χρόνο σε ζητήματα εκτός διάταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι η τακτική των διοικούντων να αποπροσανατολίζουν από το θέμα που τους καίει . Το θέμα της τουριστικής είναι καυτή πατάτα και πρέπει επιτέλους να μάθει ο κόσμος τι έγινε .Οχι άλλες αναβολές και ψεύτικες δικαιολογίες . Οι εκκαθαριστές πρέπει να έρθουν και να δώσουν απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.