Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμαρχος Έδεσσας: Εκτιμήσεις ΕΛΓΑ για ζημίες 400 εκ. ευρώ από τον παγετό - Επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ



Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, συζήτησαν το φλέγον ζήτημα των ζημιών που υπέστησαν οι αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής μας από τον παγετό.
Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ έχει άριστη γνώση του μεγέθους του προβλήματος και για τον λόγο αυτό έχει κινητοποιηθεί ο Οργανισμός. έτσι ώστε να υπάρξουν άμεσα και απτά αποτελέσματα. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ είναι ότι οι ζημίες ανέρχονται σε 400 εκατομμύρια ευρώ, που είναι ένα τεράστιο πλήγμα για την αγροτική οικονομία όχι μόνο της ευρύτερης περιοχής, αλλά και της χώρας γενικότερα.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο για την άμεση κινητοποίηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα του αγροτικού τομέα με γνώση και ευαισθησία. «Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος είναι καλός φίλος, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά, με οργάνωση και πολύ αγάπη γι’ αυτό που κάνει. Ο Ανδρέας δεν είναι απλώς χρήσιμος, είναι πολύτιμος για τον αγροτικό τομέα και νοιώθω ότι, μέσα στην ατυχία μας που είχαμε γι’ αυτή την καταστροφή, έχουμε την τύχη να είναι επικεφαλής του ΕΛΓΑ. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για τους αγρότες μας».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ο Ανδρέας είναι το καλύτερο παιδί, κάνα ψήφισμα θα κάνετε; Θα ζητήσετε να μπει ο νόμος σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης; Συλλαλητήρια για εθνικά θέματα κάνατε, εξωτερική πολιτική ασκησατε, μέχρι και με την Τουρκία ασχοληθηκατε με την Αγία Σοφιά και καλά κάνατε, αλλά για τους συμπολίτες μας εκτος από τηλεφωνική συνομιλία με τον Ανδρέα; Ένα ψήφισμα; Μια πορεία; Ένα συλλαλητήριο; Ένα κλείσιμο δήμου; Κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 400 εκ η Πελλα, αλλα τοσα η Ημαθια, 800 εκ μονο δυο νομοι.Κοζανη,Λαρισα,Σερρες, η ζημιες ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ,αποθεματικο ΕΛΓΑ 250 εκ συν 30 τοις εκατο απο το κρατος ΔΕΝ φτανουν ουτε για ενα νομο.Κρατηστε μικρο καλαθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν δεν πληροσουνε 1030 το στρώμα αποζημίωση βλέπω στις εκλογές που έρχονται τον πολακη υπουργό δικαοσύνης και μετά τα λέμε και σας το λέει ένας ψηφοφορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλο παιδι ο λυκουρεντζος ενα ολοκληρο δελτιο τυπου για να μας πει ο τακης οτι γνωριζει το λυκουρεντζο και τι καλο παιδι ο λυκουρεντζος. Αντε καληνυχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.