Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Σημαντικό έργο οδοποιίας που θα ενώσει τα δύο γειτονικά χωριά Πέλλα και Νέα Πέλλα



Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα σημαντικό έργο αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Πέλλας,  που θα ενώσει τα δύο γειτονικά χωριά Πέλλα και Νέα Πέλλα. 
Όπως σημειώνει ο πρόεδρος της Κοινότητας Πέλλας, Βαγγέλης Τσακπινάκης, "πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την τοπική κοινωνία που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά στην βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας, όπου εξασφαλίζει την απρόσκοπτη και ασφαλή πρόσβαση των δημοτών προς τις αγροτικές περιοχές, όπως επίσης ενώνει και τις κοινότητες Πέλλα -Νέα Πέλλα".
Να σημειωθεί ότι ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο που αφορά κυρίως σε χωματουργικές εργασίες και στην διάνοιξη του αγροτικού δρόμου που ξεκινάει από την αρχαία ακρόπολη του χωριού, δυτικά του οικισμού. 
Σύμφωνα με τον πρόεδρο, το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι εξασφαλίζοντας γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση των πολιτών τόσο στα αγροκτήματά τους, όσο και στη γειτονική Νέα Πέλλα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.