14.4.21

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, στην τακτική συνεδρίασή του της 14-04-2021, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, αφού έλαβε υπόψη την από 12-03-2021 απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και την από 10-04-2021 απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε ομόφωνα να διοργανώσει, κατ’ άρθρο 11 του Συντάγματος και το Ν. 4703/2020, συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για την αντιφατική και κακή νομοθέτηση, που δημιουργεί ανασφάλεια δικαίου, αιφνιδιάζει τους παράγοντες της δίκης και φαλκιδεύει δικαιώματα Ελλήνων πολιτών, καθώς επίσης και για τη συνεχιζόμενη αδράνεια της Κυβέρνησης ως προς την οικονομική στήριξη του κλάδου.
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021, και ώρα 12:00, έξωθεν του Πρωτοδικείου Γιαννιτσών, με κεντρικό σύνθημα «Ασφαλής υγειονομική και δικονομική λειτουργία της Δικαιοσύνης - Η αξιοπρέπεια των δικηγόρων είναι αδιαπραγμάτευτη» για την διεκδίκηση των αιτημάτων, που έχει θέσει με τις αποφάσεις της η Ολομέλεια, θεσμικών και οικονομικών.
Η διαμαρτυρία θα διοργανωθεί με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων πρόληψης και προστασίας, όπως η χρήση μάσκας και η απόσταση 1,5 - 2 μέτρων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Α. Τανάσκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.