Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέλλα: Το τελειωτικό χτύπημα στους αγρότες ο χθεσινός παγετός



Ανάστατοι είναι οι αγρότες της Πέλλας από τις χθεσινές πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν και που είχαν σαν αποτέλεσμα να  καταστρέψουν ό,τι είχε απομείνει στις δενδροκαλλιέργειες  από τους διαδοχικούς παγετούς των περασμένων ημερών. Χαρακτηριστική είναι η απόγνωση αγρότισσας από το Παλαίφυτο η οποία αναφέρει: 
"Τα νέα μας είναι πολύ θλιβερά...τα ροδάκινα...νεκταρίνια βερίκοκα... κεράσια...τα πάντα έχουν 100% ζημιά παρακαλώ το κράτος να σταθεί δίπλα μας...οι βουλευτές από όλα τα κόμματα να κάνουν έργα και όχι λόγια....χθες ήταν το τελειωτικό χτύπημα θαρρείς και έχει προηγούμενα και ο θεός και η φύση αλλά γεροί να είμαστε δεν πιστεύω να μας αφήσουν στο έλεος....είμαι αγρότισσα από το Παλαίφυτο και έχουμε ογδόντα στρέμματα ροδάκινα δεν θα πάρουμε ούτε μια σάκκουλα .....τραγικό".

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Και δυστυχώς, μάλλον και αύριο Σάββατο το πρωί θα κάνει παγετό :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει θα σας σώσουν οι αρχημακεδονομαχοι που σας έκαναν πιόνια, θα σας το ανταπέδωσουν.

      Διαγραφή
  2. Αν δεν μας βοηθησουν αυτοι που τους εκλεξαμε εμεις για εκπροσώπους μας τοτε οταν ερθει η ωρα,θα πανε απο κει που ηρθαν.και αυτη η ωρα δεν αργει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.