Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη για την πανδημία του Συνδικάτου Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Ημαθίας–Πέλλας



Η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη που κάλεσε το Συνδικάτο Γάλακτος- Τροφίμων- Ποτών Ημαθίας – Πέλλας με τίτλο «Το αποτύπωμα της πανδημίας covid-19 και οι συνθήκες στους χώρους δουλειάς» . 
Στην τηλεδιάσκεψη έγινε ουσιαστική συζήτηση γύρω από τα ζητήματα που προκύπτουν στους χώρους δουλειάς μέσα στην περίοδο της πανδημίας, λόγω της νέας επίθεσης κυβέρνησης και εργοδοσίας εναντίον των δικαιωμάτων των εργαζομένων και είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι υπάρχουν κι εδώ τοπικά φωνές που δεν ανέχονται όλα αυτά και θέλουν να κάνουν κάτι, να οργανωθούν και να αντιδράσουν. 
Η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών θα συμμετέχει στις πρωτοβουλίες μπροστά στην Πρωτομαγιά στηρίζοντας τους αγώνες των συνδικάτων. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6942281324
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.