Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πασχαλινό τραπέζι για όλους από το Δήμο Σκύδρας



Το Πάσχα πλησιάζει. Το θείο μήνυμα που εκπέμπει έχει ως αποδέκτες όλες κι όλους μας. Το βαθύ και ουσιαστικό του νόημα βρίσκει αντίκρισμα και γίνεται αληθινό μέσα από πράξεις κι εκδηλώσεις αγάπης, προσφοράς, φροντίδας κι αλληλεγγύης.

Ο Δήμος Σκύδρας, στο πλαίσιο αυτό, υλοποιεί και φέτος τη δράση «Πασχαλινό τραπέζι για όλους» προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα διανεμηθούν ενόψει της γιορτής του Πάσχα στους έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας.

Προσκαλούμε και προτρέπουμε, λοιπόν, τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας να προσφέρουν κάθε είδους τρόφιμα (συσκευασμένα, μακράς διάρκειας) και σε όποια ποσότητα θέλουν και μπορούν.

Η συλλογή των τροφίμων θα πραγματοποιείται από την Πέμπτη 15 Απριλίου έως την Τρίτη 20 Απριλίου 2021, από τις 09:00΄έως τις 14:30΄, στα εξής σημεία:

1) Σκύδρα: στο ειδικό περίπτερο μπροστά από το Δημαρχείο, όπου η συλλογή θα γίνεται και το Σάββατο 17 Απριλίου 2021τις ίδιες ώρες.

2) Σκύδρα:στο ΚΕΠ Υγείας που βρίσκεται στο χώρο του Πολύκεντρου (ΚΕΠ – Δημοτική Βιβλιοθήκη – Εφορία κ.ά.), οδός Παύλου Μελά 46.

3) Καλή: στο Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας.

Η δράση υλοποιείται μ΄ ευθύνη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής – Πρόνοιας του Δήμου Σκύδρας. Για τον συντονισμό και για κάθε συμπληρωματική πληροφορία υπεύθυνη είναι η αρμόδια Αντιδήμαρχος Ιωάννα Βέργου, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2381351804 και 6980414242.

Η δράση «Πασχαλινό τραπέζι για όλους από το Δήμο Σκύδρας» στηρίζει την επιτυχία της στα αισθήματα αλληλεγγύης και στη συνεισφορά των συμπολιτών μας τους οποίους ευχαριστούμε προκαταβολικά!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.