Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο καθημερινός αγώνας του προσωπικού του εμβολιαστικού κέντρου του Κ.Υ. Γιαννιτσών (πρώην ΙΚΑ)



Τον καλύτερό τους εαυτό δίνουν καθημερινά για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες που εμβολιάζονται στο Κέντρο Υγείας Γιαννιτσών (πρώην ΙΚΑ, Τέρμα Τσακμάκη)! 
Η γιατρός Αικατερίνη Κωτούλα και οι νοσηλεύτριες Μαρία Πασχαλίδου, Έφη Σάλλη, Μαρία Γραικού (φωτο) μαζί με τις συναδέλφισσές τους στο εν λόγω εμβολιαστικό κέντρο (όπου εμβολιάστηκε σήμερα και ο γράφων), ξεπερνούν κάθε μέρα τον εαυτό τους, καθώς με μοναδική ευγένεια και υπευθυνότητα ενημερώνουν και εμβολιάζουν τους πολίτες που προσέρχονται σύμφωνα με το προγραμματισμένο τους ραντεβού.
Η αναμονή, λένε στην εφημερίδα μας άνθρωποι που είχαν μόλις εμβολιαστεί, είναι μηδενική.
Στο εμβολιαστικό κέντρο, όσοι έχουν ραντεβού, μόλις φθάνουν θερμομετρούνται από ανθρώπους της ασφάλειας, οι οποίοι στη συνέχεια βλέπουν το μήνυμα του ραντεβού, στο οποίο αναγράφεται ένας κωδικός και και το Κέντρο όπου θα γίνει ο εμβολιασμός. Κάποιοι το έχουν στο κινητό, άλλοι το έχουν εκτυπώσει.
«Προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε, βγαίνουμε νικητές», είναι το μήνυμα που στέλνει το προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου του Κ.Υ. Γιαννιτσών. 
Ο Πελλαίος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ιδιαίτερα σημαντικό το μήνυμα που στέλνετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμβολιαστηκαν οι γονείς μου πριν λίγες
    μέρες και πραγματικά είναι αξιοσημείωτη
    η ευγένειά τους.
    Θερμά συγχαρητήρια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.