Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Κοινωνία σε Κίνηση": Δήμαρχος Γιάννου κατά παντός υπευθύνου εκτός του ίδιου του εαυτού του! (βίντεο)



Στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο ζητήσαμε ενημέρωση από τον Δήμαρχο για τις εξελίξεις στο μείζον ζήτημα της Εθνικής Οδού έπειτα από τις αποτυχημένες απόπειρες ένταξης της στο ταμείο ανάκαμψης.
Ο κ.Γιάννου σε μία από τις γνωστές του «επελάσεις»

α) έβαλλε κατά του πρωθυπουργού κ.Μητσοτάκη για τον οποίο ανέφερε ότι «φάγαμε παραμύθι το 2017 ενώ μας το υποσχέθηκε»
β) κατά των βουλευτών και του αντιπεριφερειάρχη μιλώντας για «πολιτικό νταλαβέρι με το ταμείο ανάκαμψης»
γ) κατά του περιφερειάρχη κ.Τζιτζικώστα για έγγραφο που δεν του απάντησε λέγοντας φράσεις όπως «με υποσχέσεις δεν μπορούμε να συνεχίσουμε» και «η περιφέρεια πήρε 70% λόγω κάποιων υποσχέσεων που πρέπει να υλοποιήσουν αν θέλουν να είναι ξανά υποψήφιοι Τζιτζικώστας και βουλευτές».

Έτσι, για άλλη μία φορά, ο κ.Γιάννου έρχεται να παίξει το ρόλο του γνωστού σε όλους από την καθημερινή μας ζωή τύπου, ο οποίος παρακολουθεί άπραγος εξ αποστάσεως και έρχεται εκ των υστέρων να παραστήσει τον «εγώ σας τα έλεγα»!

Ο εκ των υστέρων Δήμαρχος με αυτόν τον τρόπο έχασε το Πανεπιστήμιο της Έδεσσας, το Ξενία, άφησε να καταστραφούν το Κανναβουργείο και οι Κατασκηνώσεις της Σωτήρας ενώ δεν κατάφερε να διαδραματίσει επί 11 χρόνια κανένα ρόλο στο Χιονοδρομικό, στο Μουσείο και στην Εθνική Οδό.

Ως αυτό το σημείο είναι όλα γνωστά! Από εδώ και πέρα ανέλαβαν δράση οι σωματοφύλακες.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, γνωρίζοντας ότι όσο μεγαλύτερη φόρα παίρνει ο Δήμαρχος τόσες μεγαλύτερες κωλοτούμπες ακολουθούν (όπως στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο μας), αφαίρεσε το λόγο από τον επικεφαλής της παράταξής μας Γιάννη Τσεπκεντζή κρυπτόμενος πίσω από τον κανονισμό των συνεδριάσεων.

Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι βρίσκεται σε αυτή τη θέση αφού έτυχε της εμπιστοσύνης και της Κοινωνίας σε Κίνηση για να επιτελέσει το ρόλο του αντικειμενικά και όχι για να προστατεύει το Δήμαρχο κάθε φορά που τα πολιτικά επιχειρήματα του εξαντλούνται. Πολύ περισσότερο όμως οφείλει να συνδράμει στην ανάπτυξη της συζήτησης ώστε ο πολίτης να βγάζει συμπεράσματα ιδιαίτερα σε θέματα που έχουν πια προκαλέσει την αγανάκτηση όλων μας!

Η εικόνα του κ .Γιάννου να μην απαντά σχεδόν σε τίποτα και να αναζητά σανίδα σωτηρίας σε 3-4 συμβούλους ακόμα και σε προέδρους τοπικών συμβουλίων (όπως στην οικολογική καταστροφή που συντελείται στη Λίμνη Βεγορίτιδα) ή να επιρρίπτει ευθύνες μονίμως στις υπηρεσίες είναι αποκαρδιωτική!

Συνοψίζοντας: 1) οι προσωπικές εσωκομματικές στρατηγικές του κ.Γιάννου δεν είναι αποδεκτές στο θέμα της Εθνικής Οδού αφού χρειαζόμαστε συμμάχους!
2) οι αοριστίες του τύπου θα σας «ενημερώσω» προκειμένου να πάρει μερίδιο επιτυχίας σε ενδεχόμενη λύση δεν μας πείθουν αφού είναι 16 μήνες αδιάφορος.
3) η συστηματική απόπειρα αποποίησης των ευθυνών του έχει υποβαθμίσει τη θέση του ως Δημάρχου της πρωτεύουσας του νομού!
4) οφείλει άμεσα να υλοποιήσει την ομόφωνη απόφαση του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου για σύσταση της επιτροπής που θα επισκεφτεί τον πρωθυπουργό!

Η Εθνική Οδός είναι το μεγαλύτερο ζήτημα της Πέλλας και όλοι οι πολιτικοί έχουμε στο μέτρο που μας αναλογεί μερίδιο ευθύνης.

Οι πολίτες, όμω,ς πλέον απαιτούν άμεση λύση χωρίς τακτικισμούς και πισωγυρίσματα και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους μας!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

19 comments:

  1. Ρε Γιαννακη άλλα γραφεις εσύ άλλα ακούμε στο βίντεο...Θα πάθουμε παράκρουση με αυτά που μας πασάρεις.Κούλαρε λίγο... τον νομό αφορά το θέμα όχιέναν δήμο Εδεσσας μόνο Ρε γαμώτο τι είσαι εσύ? Για όλα φταίει αυτός ο Γιάννου!!! Εχεις χάσει τον ύπνο σου, όλο ψάχνεις να βρεις κάτι Β Α Ρ Ε Μ Α Ρ Α Α Α!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μουσείο χάθηκε από τον συνταξιούχο δάσκαλο με το καρω σακάκι στο χέρι... και κάποιους άλλους που τους στήριξες στα ψέμματα που έλεγαν για το έργο στο ποτάμι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ δεν ήσουν δημ σύμβουλος όταν επί ΣΟΝΤΡΑ χάθηκε το Μουσείο; εσύ δεν ήσουν δημ σύμβουλος που δεν έκανες τίποτα για την Εθνική οδό, όταν ήρθε ο Σημίτης και σας έλεγε για τον ανυπαρκτο κάθετο άξονα που ενώνει την Έδεσσα με την Εθνική οδό; αυτά τα ξέχασες;Μην κάνεις σαν τον αρχηγό σου τον Τσίπρα που όταν ήταν προθυπουργος έκοψε ως και τα επιδόματα των ΑΜΕΑ και τώρα που είναι αντιπολίτευση υπόσχεται να χαρίσει τα χρέη που δημιουργήθηκαν στην διάρκεια της πανδημίας.Γιαννακη, δυστυχώς για σένα και ευτυχώς για εμάς και έξυπνοι είμαστε και μνήμη έχουμε και για αυτό εσύ είσαι στην αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ καλοοοοό!!!!

      Διαγραφή
    2. Για ποια επιδόματα ΑΜΕΑ μιλάς; Έχεις κάτι συγκεκριμένο η λέμε μια μπαρουφα και ότι πιάσει; Άντε τώρα να εισπράξεις την 13η σύνταξη και σε καλή μεριά

      Διαγραφή
  4. Ο Εδεσσαίος σε παρέσυρε Γιάννη. Και είχες και εκ των έσω γνώση του θέματος (ξαδερφάκι). Άραγε τι έχεις να πεις τώρα που όλοι όσοι δεν έχουν κόμπλεξ, βλέπουν ένα πολύ ωραίο και χρήσιμο έργο να παίρνει σάρκα και οστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κούκλα το ποτάμι, γελάει και το τσιμέντο στις ρίζες των δέντρων

      Διαγραφή
    2. ΚΟΙΤΑ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 18ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΛΠ ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
  5. ο αναξ-ιος ουτε τα 4 χιλιομετρα ασφαλτόστρωση δεν μπορει να κανει στον κοινοτικο δρομο Εδεσσα-Αγρα μεσω μαυρης πετρας και πηγων καρκάγιας που επρεπε να εχουν αξιοποιηθεί όπως ειναι αντιστοιχα οι πηγες του Αγ,Νικολαου Ναουσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακηηηη κοίτα λίγο τον καθρέφτη σου να δεις ποιος είσαι εσύ και μετά να μιλάς έτσι για τον δήμαρχο που βγάζει ο κόσμος 3 φορές Κάτι περισσότερο βλέπουν από σένα...

      Διαγραφή
  6. Ο δήμαρχος λέει οτι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός που έλεγε για ταμείο ανάκαμψης μας παραμυθιασαν και σεις λέτε φταίει ο τσεπκεντζης;;; Οκ φταιει ο τσεπκεντζης που δεν το διεκδίκησε πριν δέκα χρόνια τώρα σήμερα ποιος πρέπει να διεκδικήσει έργο;; Ότι ο Γιάννου είναι δήμαρχος της πρωτεύουσας της ΠΕ δεν του δίνει τον θεσμικό ρόλο του συντονιστη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΒΑΡΑΕΙ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΧ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ....

      Διαγραφή
  7. ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗ,ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ;ΟΤΑΝ ΉΣΟΥΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ.ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ.(ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ, ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην κάνεις όπωσ η Τζάκρη.χανεισ έδαφος.την εχεισ κάψει την ασφαλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιαννη οπως πας παλι θα χασεις τις εκλογες....Τι σχεση εχει το μουσειο με Γιαννου??Στο χιονοδρομικο εχεις ερθει ποτε??Το ξενια θυμασαι ποσο το νοικιαζατε και ποσο το καναβουργειο??Ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο και δεν ξεχναει.Παραλληλα βλεπει τι εχει γινει στη πολη τα τελευταια χρονια.Ενοοειται οτι μπορουσαν να γινουν και πρεπει να γινουν και αλλα!!Βγαλτε ομως το κομματικα γυαλια και το κομπλεξ και καντε σοβαρη αντιπολιτευση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας λίγο τι έχει γίνει στην πόλη τα τελευταία χρόνια.

      Διαγραφή
    2. ΕΝΤΑΞΕΙ...ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ !!!

      Διαγραφή
    3. Κεφαλαία γράμματα, πολλές τελείες, θαυμαστικά μπόλικα, βρε ποιον μου θυμίζεις.
      Από ουσία μηδέν βέβαια, στην ερώτηση μου δεν απάντησες πάντως.

      Διαγραφή
    4. Άρα δεν είσαι Εδεσσαιος.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.