Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ηλεκτροφωτισμός και ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Πολυκάστρου



Ευοδώθηκε η προσπάθεια εκσυγχρονισμού του δημοτικού σταδίου Πολυκάστρου που ξεκίνησε το 2020 με την θετική αξιολόγηση της υποβληθείσας από τον δήμο Παιονίας πρότασης, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη (Μάιος του 2020) και την υπογραφή της έγκρισης χρηματοδότησης του έργου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» ύψους 600.000€ (7 Απριλίου 2021) από τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα.

Είχε προηγηθεί η προφορική δέσμευση του Υπουργού προς τον Δήμαρχο Κώστα Σιωνίδη και τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργο Γεωργαντά, που από την αρχή στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια, σε συνάντηση στο γραφείο του στην Αθήνα στις 9 Μαρτίου 2021.

Με το έργο αυτό, αναβαθμίζονται σημαντικά οι υποδομές στο στάδιο της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης του νομού Κιλκίς προς όφελος των αθλούμενων κατοίκων και η διοίκηση του δήμου με ιδιαίτερη ικανοποίηση θα προχωρήσει στις επόμενες ενέργειες για την υλοποίηση του.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.