Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πορεία διαμαρτυρίας με τα τρακτέρ από τους αγρότες στο Αμύνταιο (βίντεο)



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με πορεία των τρακτέρ τους προς το Δημαρχείο Αμυνταίου πραγματοποίησαν χθες, οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής, διεκδικώντας την άμεση αποζημίωση τους από τις ζημιές που υπέστησαν τα οπωροφόρα δέντρα από τον παγετό που έπληξε την περιοχή Αμυνταίου τις προηγούμενες μέρες.
Οι αγρότες του Αμυνταίου τόνισαν πως η καταστροφή των καρπών είναι ολική γεγονός που τους οδηγεί στην οικονομική εξαθλίωση τους, καθώς είναι η δεύτερη χρονιά που καταστρέφονται οι καλλιέργειες τους.
«Είναι μια προειδοποιητική πορεία διαμαρτυρίας των αγροτών της περιοχής. Χορτάσαμε από όμορφα λόγια. Οι ζημιές είναι μεγάλες. Μέχρι και τις 12/4/2021 είχαμε χαμηλές θερμοκρασίες. Φέτος δεν θα υπάρχει παραγωγή στα ροδάκινα και τα κεράσια. Έχουμε ολική καταστροφή των οπωροφόρων δέντρων», δήλωσε η πρόεδρος του τοπικού αγροτικού συλλόγου Διαμάντω Κρητικού.
«Οι παραγωγοί θα πρέπει να ζήσουν τις οικογένειές τους. Τα χρήματα των επιδοτήσεων ίσα που φτάνουν για να πληρώσουν τις ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΛΓΑ. Χρήματα υπάρχουν αλλά θα πρέπει να πάνε εκεί που θα πιάσουν τόπο. Οι αγρότες ζητούν να κηρυχθεί η περιοχή σε έκτακτη ανάγκη έτσι ώστε να αποζημιωθούν άμεσα», τόνισε.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ Η ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.