15.4.21

Γ. Καρασμάνης: Διαβεβαίωση του υπουργού ανάπτυξης ότι θα υπάρξουν βελτιώσεις στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές


Σε χθεσινή τηλεδιάσκεψη του Υπουργού Ανάπτυξης με Βουλευτές στην οποία συμμετείχε και ο Γιώργος Καρασμάνης, ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να ¨μπουν¨ ιδιώτες στις λαϊκές αγορές, χαρακτηρίζοντας ανεύθυνα και ανυπόστατα όσα διακινούνται ως φήμες. Διευκρίνισε ακόμη ότι στις Περιφέρειες οι λαϊκές θα παραμείνουν στην αρμοδιότητα των Δήμων.

Ο Υπουργός τόνισε ότι με το Νομοσχέδιο θα προχωρήσουν όλες οι επιβεβλημένες αλλαγές για την εξυγίανση των λαϊκών με αποκλειστικό γνώμονα τα συμφέροντα παραγωγών – πωλητών και καταναλωτών και ότι οι άδειές τους θα ανανεωθούν όπως ακριβώς ισχύουν σήμερα χωρίς να ¨θιγεί¨ οτιδήποτε. Επίσης, ότι θα μεταβιβάζονται σε συγγενείς πρώτου και δευτέρου βαθμού.

Ο κ. Γεωργιάδης έδειξε κατανόηση στο αίτημα για βελτίωση των διατάξεων του Ν/Σ και για μείωση των διοικητικών ποινών και προστίμων, όπως και για μείωση του ποσοστού πωλήσεων.

Σημειώνεται ότι απόψε αναρτάται το Νομοσχέδιο για διαβούλευση και, όπως διαβεβαίωσε ο Υπουργός, στην πορεία θα γίνουν όλες οι βελτιώσεις που θα χρειαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.