Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας - 1ος αγώνας SCRAMBLE



Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 στο  στο 2 χλμ. Επαρχιακής Οδού Σκύδρας – Βέροιας  (έναντι του τελωνίου Σκύδρας).
  Τα Paddock , η Γραμματεία, ο Χώρος Τεχνικού Ελέγχου και το  Park Ferme θα είναι στην Πίστα motocross –MX Park-  του Α.ΜΟ.Σ.Σ. (Γεωγραφική Θέση GPS , 40°45'08.3"N 22°08'59.4"E)
Από την έξοδο της πόλης (προς Βέροια) έως τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας  θα υπάρχει η ανάλογη σήμανση.    

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
(Όπως ορίζεται ανά κατηγορία στην Προκήρυξη Αγώνων Scramble 2021.)
 Η διάρκεια του αγώνα είναι:
1. Για τις Κατηγορίες  S1, S2 , SJ,  SSENIOR και SEXPERT είναι 90 λεπτά + 2 γύροι. 
2. Για τις Κατηγορίες SB, SW:   45  λεπτά  + 1 γύρο.
3. Για την Κατηγορία SY (SY1 & SY2): 20 Λεπτά + 1 Γύρος

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Κατηγορίες S1, S2 , SSENIOR , SEXPERT , SB , SJ , SW  :
Η διαδρομή σχεδιάστηκε έτσι ώστε οι Αθλητές να δοκιμαστούν σε όσο το δυνατόν διαφορετικές συνθήκες οδήγησης. Έτσι η διαδρομή περιλαμβάνει κομμάτι από πίστα motocross, γρασίδι, μεγάλες ανηφόρες και κατηφόρες, εδάφη με χαμηλή πρόσφυση (άμμος), ανοιχτά (γρήγορα) και κλειστά (αργά) κομμάτια στα οποία οι αθλητές πρέπει να δείξουν τις οδηγητικές τους ικανότητες και την φυσική τους κατάσταση. To μήκος της διαδρομής είναι περίπου 4,5 χλμ. και θα είναι οριοθετημένη με κορδέλα και πασαλάκια, με ανοιχτόχρωμη (άσπρη) αριστερά - σκουρόχρωμη (κόκκινη) δεξιά και όπου χρειάζεται προειδοποιητικά σήματα.
Για την κατηγορία SY : 1,5 χλμ. , κομμάτι της ήδη υπάρχουσας , προσαρμοσμένη στους μικρότερους τροχούς αυτών των μοτοσυκλετών, και στον σωματότυπο των παιδιών, πλήρως ελεγχόμενη και με πλήρη οπτική επαφή από τους κριτές του αγώνα.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στις κατηγορίες S1, S2 , SSENIOR ,  SB , SJ , SW , SY :
    Αθλητές των Σωματείων της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε, που εδρεύουν στις Περιφερειακές Ενότητες Κεντρικής Μακεδονίας – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 
** Οι παραπάνω δικαιούχοι συμμετέχοντες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος SCRAMBLE Βορείου Ελλάδας στις κατηγορίες S1, S2 , SSENIOR ,  SB , SJ , SW , SY, μπορούν να συμμετάσχουν στα λοιπά Πανελλήνια Πρωταθλήματα το τρέχον έτος όπως επίσης και στους αγώνες Πρωταθλημάτων, Βορείου και Νοτίου Ελλάδος Μotocross και Enduro χωρίς καμιά εξαίρεση. **
Στην κατηγορία SEXPERT :
1. Οι αθλητές των σωματείων που , σύμφωνα με την προκήρυξη Scramble 2021 , ανήκουν στα λοιπά Περιφερειακά Πρωταθλήματα , χωρίς όμως να προσμετράει στην βαθμολογία των Περιφερειών τους .
2. Οι αθλητές ΟΛΩΝ των σωματείων που μετέχουν στα επιμέρους Περιφερειακά   Πρωταθλήματα, και έχουν βαθμολογηθεί:
• στις 5 πρώτες θέσεις των περασμένων 3 ετών στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Motocross ΜΧ1 και ΜΧ2,
• στις 5 πρώτες θέσεις των περασμένων 3 ετών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στην κατηγορία OPEN , και 
• στις 5 πρώτες θέσεις των περασμένων 3 ετών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro (κατηγορίες Ε1, Ε2, Ε3, ΕΝ, ΕS).
3. Οι δικαιούχοι συμμετέχοντες αθλητές του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Scramble Βορείου Ελλάδας 2021 που ΔΕΝ εμπίπτουν στην προηγουμένη παράγραφο (2) ΔΕΝ μπορούν να συμμετέχουν στην κατηγορία Expert , παρά μόνο στις κατηγορίες S1, S2 , SSENIOR , SB , SJ.
** Εάν κατά τον έλεγχο εξακρίβωσης, διαπιστωθεί από την οργάνωση ότι η μοτοσυκλέτα ή η συμμετοχή του Αθλητή γενικότερα δεν ανταποκρίνεται στην δηλωθείσα κατηγορία, ο συμμετοχή του Αθλητή θα μεταφέρεται υποχρεωτικά στην κατηγορία που πραγματικά ανταποκρίνεται. **

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Έναρξη Εγγραφών: Σάββατο 22 / 05 / 2021
Λήξη Εγγραφών: Πέμπτη 27 / 05 / 2021 
Λήξη «ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΩΝ» εγγραφών(+ 20 €): Παρασκευή 28 / 05 / 2021
Οι αθλητές ή αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να:
1. Έχουν Αθλητικό Δελτίο σε ισχύ για το 2021  ,
2. Έχουν θεωρημένη “Κάρτα Υγείας Αθλητή” (Νόμος 2725/99 άρθρο 33 παρ. 9) , από ιατρό καρδιολόγο ,την οποία πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να επιδείξουν στη γραμματεία και είναι  ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ για τη συμμετοχή των αθλητών στον αγώνα. Ο αθλητής, ο οποίος δεν επιδείξει την “Κάρτα Υγείας Αθλητή” , ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ  στον αγώνα και ας έχει δηλώσει συμμέτοχη μέσω του e-amotoe.
3. Επικοινωνήσουν με τον Αθλητικό Σωματείο στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι για την δήλωση συμμετοχής τους ,και μπορούν να συμμετέχουν ΜΟΝΟ σε μια κατηγορία 
Η δήλωση Συμμετοχής θα γίνει ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσα από την εφαρμογή της σελίδας www.e-amotoe.gr  ( www.e-amotoe.gr/e-secretary.aspx ) .
Το παράβολο συμμετοχής για τις κατηγορίες  S1, S2 , SSENIOR , SEXPERT , SB , SJ , SW  ορίζεται σε 60 € και για την κατηγορία SY ορίζεται σε 30 €. Το παράβολο καταβάλλεται μέσω της παραπάνω εφαρμογής στην οποία γίνεται και η δήλωση συμμετοχής με την χρήση κάρτας (Πιστωτικής, Χρεωστικής, Προ-πληρωμένης κ.τ.λ) .
Η εμπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής πρέπει να αποσταλεί μέχρι την Πέμπτη 27/05/2021. (Εμπρόθεσμη θεωρείται έως στις 24:00 το βράδυ της Πέμπτης) . Η εκπρόθεσμη συμμετοχή θα επιβαρύνεται με 20€. (Εκπρόθεσμη θεωρείται από τις 00:01 έως τις 24:00 του Παρασκευής 28/05/2021) , 
  ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Αθλητής ή Αθλήτρια που θα θελήσει να συμμετάσχει και δεν έχει δηλώσει στο ηλεκτρονικό σύστημα της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε μέχρι και την λήξη των εκπρόθεσμων συμμέτοχων, δεν έχει την δυνατότητα σε καμία περίπτωση να συμμετάσχει στον αγώνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ
Έλεγχος εξακρίβωσης: Κυριακή 30 / 05 / 2021  από 8.30 π.μ έως 10.45 π.μ
Τεχνικός έλεγχος: Κυριακή 30 / 05 / 2021από 8.30 π.μ έως 10.45 π.μ
Άνοιγμα park ferme: Κυριακή 30 / 05 / 2021 ώρα 8.30 π.μ
Εκκίνηση αναγνωριστικού γύρου: Κυριακή 30 / 05 / 2021ώρα 11.00 π.μ.
Εκκίνηση 1ου Αγώνα: Κυριακή  30 / 05 / 2021 ώρα 11.15 π.μ. o αγώνας SY
Εκκίνηση 2ου Αγώνα: Κυριακή  30 / 05 / 2021 ώρα 12:00 π.μ. o αγώνας SB, SW (ανά 1’)
Εκκίνηση 3ου Αγώνα: Κυριακή  30 / 05 / 2021 ώρα 13:00 μ.μ o αγώνας SΕ, S2, S1, SJ, SS (ανά 1’)
** Με απόφαση του αλυτάρχη και με την σύμφωνη γνώμη αγωνοδίκη και διοργανωτή , σε περίπτωση που ο αριθμός των συμμετεχόντων δίνει την δυνατότητα ο 2ος & 3ος αγώνας να διεξαχθούν μαζί σε ενιαίο σκέλος , ο Αγώνας θα εκκινήσει στις 12:00 με σειρά εκκίνησης SΕ, S2, S1, SJ, SS , SB, SW (ανά 1’) και με ευθύνη του οργανωτή θα υπάρχει πρόβλεψη για τον τερματισμό των κατηγοριών SB, SW στα 45 λεπτά+ 1γύρο.**
Δημοσίευση αποτελεσμάτων: 15’ μετά τον τερματισμό του τελευταίου αναβάτη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 
Μοτοσυκλέτες δίτροχες  Εnduro , Μotocross .
• S1 Δίχρονες από 100cc έως 175cc και τετράχρονες έως 250cc. Αθλητές ηλικίας άνω των 15 ετών. (Συμπληρωμένα πριν την 1η Ιανουαρίου του έτους 2021)
• S2 Δίχρονες από 176cc και άνω και τετράχρονες από 290cc και άνω. Αθλητές ηλικίας άνω των 15 ετών. (Συμπληρωμένα πριν την 1η Ιανουαρίου του έτους 2021)
• SS (Senior) Αθλητές ηλικίας άνω των 40 ετών. (Συμπληρωμένα πριν την 1η Ιανουαρίου του έτους 2021. Μοτοσυκλέτες ανεξαρτήτως κυβισμού.
• SJ (Junior) Αθλητές ηλικίας κάτω των 23 ετών (Συμπληρωμένα πριν την 1η Ιανουαρίου του έτους 2021. Μοτοσυκλέτες ανεξαρτήτως κυβισμού.
• SB Αθλητές ηλικίας άνω των 15 ετών . Μοτοσυκλέτες ανεξαρτήτως κυβισμού. 
**Θα υπάρχει απονομή ανά αγώνα αλλά ΔΕΝ υπάρχει βαθμολόγηση ανά αγώνα , ούτε τελική βαθμολογία για ανάδειξη πρωταθλητών.**
• SW (Woman) Κατηγορία Γυναικών. Αθλήτριες ηλικίας άνω των 15 ετών . Μοτοσυκλέτες ανεξαρτήτως κυβισμού.
• SY (Youth)
• SY1: Μοτοσυκλέτες με κυβισμό από 51cc – 65cc (2Τ). Ηλικία αθλητών από οκτώ (😎 έως και δώδεκα (12) ετών. 
• SY2: Μοτοσυκλέτες με κυβισμό από 70cc – 85cc (2T) ή με κυβισμό μέχρι 150cc (4Τ). Ηλικία αθλητών από έντεκα (11) έως και δέκα πέντε (15) ετών.
• SE (Expert) Αθλητές που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα SCRAMBLE Βορείου Ελλάδας βάση του παρόντος Ειδικού Κανονισμού (Βλ. Άρθρο: ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) και της προκήρυξης των Περ. Πρωταθλ. Scramble 2021. 
**Θα υπάρχει απονομή ανά αγώνα αλλά ΔΕΝ υπάρχει βαθμολόγηση ανά αγώνα , ούτε τελική βαθμολογία για ανάδειξη πρωταθλητών.**
ΦΟΝΤΑ – ΑΡΙΘΜΟΙ
Όπως αυτά αναφέρονται στην Προκήρυξη Αγώνων Scramble 2021 και εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα . Προτεραιότητα στην διατήρηση της αριθμοδότησης έχουν οι αθλητές του πανελληνίου πρωταθλήματος και του κυπέλλου enduro. Οι αριθμοί που έχουν δοθεί για τους αγώνες enduro διατηρούνται και στους αγώνες scramble κατά προτεραιότητα ώστε να διευκολυνθούν οι αθλητές.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
   Τεχνικός Έλεγχος θα γίνεται σε όλες τις μοτοσυκλέτες του αγώνα. Οι μοτοσυκλέτες πρέπει να είναι σε γενικώς καλή κατάσταση, τα φόντα και οι αριθμοί συμμετοχής πρέπει να είναι ευδιάκριτα κι εμφανή.
  Ο τεχνικός έλεγχος θα περιλαμβάνει όσα αναφέρονται στον Γενικό Κανονισμό Scramble 2021 στο εδάφιο 03. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ . Τυχόν παρέκκλιση από τα απαιτούμενα συνεπάγεται αποκλεισμό από τον αγώνα. Κατά την περίπτωση που κάτι διαφύγει από την προσοχή του τεχνικού εφόρου δεν σημαίνει ότι γίνεται δεκτή η οποιαδήποτε παράβαση και μη συμμόρφωση στον τεχνικό κανονισμό όπως αυτός δημοσιεύθηκε από την ΑΜΟΤΟΕ. Ο αγωνιζόμενος φέρει ακέραιη την ευθύνη του.
ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΤΗΡΟΥΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (PARK FERME)
Όπως αυτός αναφέρεται στον Γενικό Κανονισμό Scramble 2021 στο εδάφιο 04.03. ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΤΗΡΟΥΜΕΝΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (PARCFERME). Σε αυτόν θα εισέρχονται οι μοτοσυκλέτες αμέσως μετά τον Τεχνικό Έλεγχο, πριν την εκκίνηση και μετά το τέλος του αγώνα για τον τελικό τεχνικό έλεγχο ΜΟΝΟ από τον Αθλητη και ΟΧΙ από μηχανικούς ή άλλα άτομα. Οι μοτοσυκλέτες πρέπει να είναι σβηστές σε όλη την διάρκεια που βρίσκονται στο Park Ferme αλλά και να εισέρχονται – εξέρχονται σβηστές επί ποινή αποκλεισμού. Το κάπνισμα απαγορεύεται επί ποινή αποκλεισμού.

ΔΟΚΙΜΕΣ
Όπως αυτές αναφέρονται στον Γενικό Κανονισμό Scramble 2021 στο εδάφιο 04.05.02. ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ .Πριν την εκκίνηση θα γίνεται ένας δοκιμαστικός γύρος με πλοηγό. Στο δοκιμαστικό γύρο οι αθλητές πρέπει να έχουν απόσταση από τον πλοηγό 5 μέτρα, και απαγορεύεται με ποινή αποκλεισμού να προσπεράσουν τον πλοηγό. Πριν την τελεση του αγωνα και από την στιγμή που θα οροθετηθεί η διαδρομή του αγώνα  με την κατάλληλη σήμανση (πασαλάκια, κορδέλες, σήματα, κ.τ.λ)  , απαγορεύεται με ποινή αποκλεισμού οποιαδήποτε δοκιμή , εκτός από την παραπάνω αναφερόμενη.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ 
Όπως αυτή αναφέρεται στον Γενικό Κανονισμό Scramble 2021 στο εδάφιο 04.05.03. ΓΡΑΜΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.  Η εκκίνηση θα γίνεται για κάθε κατηγορία ξεχωριστά με διαφορά εντός ενός λεπτού από την μία κατηγορία στην επόμενη, εκτός εάν ο αριθμός συμμετοχών επιβάλει διαφορετικό τρόπο.
Για την εκκίνηση του αγώνα πρέπει οι αθλητές να βρίσκονται στο πίσω και αριστερό πλαϊνό μέρος της μοτοσυκλέτας και την κρατάνε με το δεξί χέρι από το πίσω φτερό και μόλις δίνεται το σήμα εκκίνησης το οποίο θα γίνεται ή με το πέσιμο της σημαίας ή με ηχητικό σήμα με κόρνα ή κρότο, ανεβαίνουν και θέτουν σε λειτουργία τους κινητήρες των μοτοσυκλετών και αρχίζει ο αγώνας.
ΣΗΜΑΤΑ – ΣΗΜΑΙΕΣ – ΤΑΜΠΕΛΕΣ  ΑΓΩΝΑ
Σημαία -Σήματα                                                  Σημασία
Σημαία Σωματείου:                      Η σημαία με το σήμα του Σωματείο για την εκκίνηση του Αγώνα.
Μαύρη + πινακίδα με αριθμό:                Ο αναβάτης με τον αριθμό αυτό πρέπει να σταματήσει
Κόκκινη Κινούμενη:                     Διακοπή του αγώνα, επιστροφή με μικρή ταχύτητα στο (park ferme)
Κίτρινη ακίνητη:       Κίνδυνος! Οδηγήστε με μειωμένη ταχύτητα  (Απαγορεύεται το προσπέρασμα) 
Κίτρινη κινούμενη:   Άμεσος κίνδυνος! Προετοιμασμένος για σταμάτημα (Απαγορεύεται το προσπέρασμα)
Πράσινη:                                                          Διαδρομή ελεύθερη – παύση κινδύνου
Καρό Άσπρη – Μαύρη:                                                      Σημαία τερματισμού
Σήματα για ένδειξη γύρων:                     Ενημέρωση για τους γύρους ή/και την ώρα που απομένει
                                                               (Μπορεί να είναι και ταμπέλα – βλέπε πιο κάτω)
Σήμα με θαυμαστικό:                                                  Προσοχή!!! Επικίνδυνο σημείο
 Για της Κατηγορίες S1, S2, SS, SE, SJ , θα υπάρχει ρολόι και θα βγουν ταμπέλες με ένδειξη 30’, 60’, 90’ λεπτών, που θα ειδοποιούν τους αθλητές για τον χρόνο αγώνα που έχουν οδηγήσει. Μαζί με την ταμπέλα των 90’ Λεπτών  θα βγει και ταμπέλα με το “2” και θα απομένουν 2 ακόμα  γύροι  αγώνα και στην συνεχεία μια ταμπέλα με το  “1” για τον τελευταίο γύρο του αγώνα.
 Για τις κατηγορίες SB, SW που οδηγούν 45 λεπτά , θα υπάρχει ρολόι και θα βγουν ταμπέλες με ένδειξη 30’, 45 ’ λεπτών. Μαζί με την ταμπέλα των 45 ’ Λεπτών  θα βγει και ταμπέλα με το  “1” για τον τελευταίο γύρο του αγώνα τους.
    **Εδώ θα πρέπει να τονιστεί στους αναβάτες των κατηγοριών S1, S2, SS, SE, SJ , αν ο αγώνας τους γίνεται παράλληλα με τον αγώνα των SB, SW, να παραβλέψουν τις ταμπέλες που αφορούν τις κατηγορίες SB, SW και να συνεχίσουν για τον δικό τους αγώνα που διαρκεί 90 λεπτά + 2 γύρους.**
 Για την κατηγορία SY που οδηγεί 20 λεπτά θα βγει ταμπέλα 20’ Λεπτών μαζί με ταμπέλα με το  “1” για τον τελευταίο γύρο του αγώνα τους.

ΧΩΡΟΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ – ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Όπως αυτός αναφέρεται στον Γενικό Κανονισμό Scramble 2021 στο εδάφιο 04.07. ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ. Ανεφοδιασμός γίνεται ΜΟΝΟ στον χώρο των Επισκευών (Pits). Η ύπαρξη υλικού πυρόσβεσης τουλάχιστον 2 τεμάχια των 10 κιλών είναι υποχρεωτική από την οργάνωση υπό την επίβλεψη του Υπεύθυνου Pits (Pit Marshal) και των κριτών Εισόδου – Εξόδου στο χώρο ανεφοδιασμού. 
Οι μοτοσυκλέτες πρέπει να είναι σβηστές σε όλη την διάρκεια ανεφοδιασμού τους με καύσιμο, επί ποινή αποκλεισμού.
Το κάπνισμα απαγορεύεται επί ποινή αποκλεισμού στο χώρο του ανεφοδιασμού, τόσο από τους αθλητές, όσο και από τους μηχανικούς τους (η ποινή επιβάλλεται στους αθλητές τους). Θα οριστει από τον οργανωτή χώρος επισκευών ανοιχτός σε όλη την διάρκεια του αγώνα, στον οποίο θα υπάρχει συγκεκριμένη είσοδος και έξοδος των αθλητών.
Η έξοδος από το χώρο επισκευών πρέπει υποχρεωτικά να γίνεται μόνο με την επίδειξη της Πράσινης Σημαίας από τον κριτή που ελέγχει την έξοδο του χώρου επισκευών (Pits).
Το κάπνισμα απαγορεύεται επί ποινή αποκλεισμού, τόσο από τους αθλητές/τριες, όσο και από τους μηχανικούς τους (η ποινή αφορά τους αθλητές τους.)
Κάθε αθλητής δικαιούται να έχει στο χώρο επισκευών (Pits) έως δύο (2) μηχανικούς.
 Σε περίπτωση βλάβης στην διαδρομή, η επισκευή μπορεί να γίνει μόνο από τον αθλητή και με τα εργαλεία που διαθέτει. Σε περίπτωση εξωτερικής βοήθειας εκτός του χώρου Επισκευών (Pits), ο αθλητής τίθεται εκτός αγώνα.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε εξωτερική βοήθεια εκτός του χώρου επισκευών (Pits).
 (**** Σημ.: Εξωτερική βοήθεια στην διαδρομή επιτρέπεται ΜΟΝΟ σε περίπτωση πτώσης, ώστε για λόγους ασφαλείας / υγείας να σηκωθεί μοτοσυκλέτα και αθλητής, και ΜΟΝΟ για να μετακινηθεί η μοτοσυκλέτα που πιθανόν να κλείνει το βασικό πέρασμα της διαδρομής.****)
ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ
Όπως αυτές αναφέρονται στο εδάφιο 07.  ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΠΟΙΝΩΝ  (07.01 – 07.02) του Γενικού Κανονισμού Scramble 2021

 ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΠΑΘΛΩΝ
Η τελετή απονομής θα γίνει στο χώρο του αγώνα  45  λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα και εφόσον δεν υπάρξουν ενστάσεις και τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως αυτό ισχύει την τρέχουσα περίοδο.
ΕΠΑΘΛΑ ΝΙΚΗΤΩΝ
 Στον 1ο-2ο-3ο κάθε κατηγορίας Κύπελλο.  
Στον 4ο-5ο-6ο κάθε κατηγορίας Μετάλλιο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Οι αθλητές θα βαθμολογηθούν σύμφωνα με την θέση που τερμάτισαν στον αγώνα, βάσει του παρακάτω βαθμολογικού πίνακα:
Θέση - Βαθμοί:
                       1η - 25 βαθμοί              6η - 10 βαθμοί           11η - 5 βαθμοί 
                       2η - 20 βαθμοί              7η - 9 βαθμοί             12η - 4 βαθμοί 
                       3η - 16 βαθμοί              8η - 8 βαθμοί             13η - 3 βαθμοί  
                       4η - 13 βαθμοί              9η - 7 βαθμοί             14η - 2 βαθμοί 
                       5η - 11 βαθμοί             10η - 6 βαθμοί            15η - 1 βαθμός
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.