Πρόστιμο σε καφέ των Γιαννιτσών, για παραβίαση απαγόρευσης μουσικής επέβαλαν οι αστυνομικές αρχές χθες Κυριακή 23 Μαΐου.
Το πρόστιμο που επιβλήθηκε ανέρχεται σε 1.000 ευρώ.
Επίσης στην Κεντρική Μακεδονία, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε καφέ-μπαρ στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στον Δ. Προποντίδας, για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών και συγκεκριμένα πέντε ατόμων στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος.
Στη Θεσσαλονίκη,1.000 ευρώ πρόστιμο σε εστιατόριο – μπαρ στην ευρύτερη περιοχή της Ναυαρίνου, για παραβίαση απαγόρευσης μουσικής, 2.000 ευρώ πρόστιμο σε μπαρ στα Λαδάδικα για παραβίαση απαγόρευσης μουσικής, (σημειώνεται ότι τα πρόστιμα είναι ανάλογα με τα τετραγωνικά του καταστήματος) και από 3.000 ευρώ σε 2 ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ στα Λαδάδικα για υπέρβαση ορίου ατόμων ανά τραπέζι.
Να σημειωθεί ότι εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
Χθες, Κυριακή 23 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 52.717 έλεγχοι, από τους οποίους οι 16.459 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.
1 Σχόλια
Αφού τους αφήνετε να κάνουν ότι θέλουν επόμενο είναι να σας γράφουν στα παλιά τους υποδήματα. Έχουν καταστρατηγήσει κάθε έννοια πολιτισμού και τήρησης των νόμων. Τραπέζια και ομπρέλες όπου νάναι και να πάν να κουρευτούν οι πολίτες και οι ελεύθεροι χώροι τους. Λές και μόνο αυτοί έχουν μαγαζιά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.