Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών 1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών


Με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών μας αλλά και την ευαισθητοποίηση όλων μας ξεκινάμε μία προσπάθεια στην οποία σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας…
Σε συνεργασία με τον ανθρωπιστικό οργανισμό «KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές», που έχει εκπαιδεύσει δωρεάν περισσότερους από 70.000 μαθητές και εκπαιδευτικούς σε σχολεία στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Μαϊου και ώρα 18.00 με 21.00.
  
ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, με οδηγίες προσαρμοσμένες στον COVID-19, το οποίο απευθύνεται όχι μόνο σε ενηλίκους αλλά και σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Όσοι ενδιαφέρεστε πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή με μήνυμα στο edu@kidssavelives.gr, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και την ημερομηνία του σεμιναρίου (10/5/2021). Θα ακολουθήσει επικοινωνία με πληροφορίες σύνδεσης στο σεμινάριο μέσω της πλατφόρμας WEBEX (ο σύνδεσμος υπάρχει και στα σχόλια για απευθείας σύνδεση). 
Σε όλους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής μετά το τέλος του σεμιναρίου.
Απώτερος στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι να αποκτήσουν όλα τα σχολεία μας Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή, μία συσκευή σχεδιασμένη για την αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής, την οποία μπορεί να χειρίζεται οποιοσδήποτε πολίτης είναι παρών στο επεισόδιο καρδιακής ανακοπής, ο οποίος έχει εκπαιδευτεί στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.
Για το λόγο αυτό μετά το πέρας της πανδημίας και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες θα επιδιώξουμε την συμμετοχή σε δια ζώσης σεμινάρια και πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις, με σκοπό την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των συμμετεχόντων, αλλά και την πιστοποίηση χρηστών απινιδωτή.
Στην περιοχή μας υπάρχουν μόλις 4 Αυτόματοι Εξωτερικοί Απινιδωτές: στο 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο, στο ΕΠΑΛ και στο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίου.
Οι Α’ Βοήθειες είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας… ακόμα και των μικρών παιδιών…
Ο καθένας μας μπορεί να γίνει ένας «μικρός ήρωας» για τον διπλανό του… και να σωθεί από τον διπλανό του…

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών

Σύλλογος Διδασκόντων
1ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.