Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Δημάρχου Έδεσσας με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»



Με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κα Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου. Ο Δήμαρχος της δώρισε μία εικόνα του Άγιου Καλλίνικου, προσφορά του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, κ. Ιωήλ και ένα αντίτυπο του βιβλίου του Δημήτρη Ευαγγελίδη με τίτλο «Η συμμετοχή της Έδεσσας και της περιοχής στην Εθνεγερσία του 1821».
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πρόταση του Δήμου Έδεσσας για χρηματοδότηση της αποκατάστασης της πρώην οικίας Ζήμνα και λειτουργία ως επισκέψιμου χώρου προβολής της Έδεσσας και της συμβολής της στους Εθνικούς Αγώνες, ενώ ο Δήμαρχος προσκάλεσε την Πρόεδρο στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης, στις 18 Οκτωβρίου.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Φτάνει δήμαρχε από πόζες δε παίζεσε. Από ουσία μηδεν. Πάντως ξεπλήρωσες το φίλο σου το πατριώτη για τις εκλογές με το βιβλίο. Γιατί δε ντύθηκες τσολιάς για τη φοτογράφιση να ταιριάζεις με την αλλη τη αγωνίστρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΡΑΨΕ ΕΣΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 3 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ!!!ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...

      Διαγραφή
  2. Εγώ και να μη γραψω λέξη σωστά δε παθαίνει κανένας κάτι ο τσολιας όμως μόνο για φοτογραφιες και βολτες με το διμαρχιακο αυτοκινιτο είναι και από δουλεια τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ!!! ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΕΡΙ 3 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ . ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.