Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών: Ονοματοδότησαν σχολική αίθουσα με το όνομα "Ευάγγελος Βρόντζος"!



Με το όνομα "Ευάγγελος Βρόντζος", στη μνήμη του πρόσφατα αδικοχαμένου 14χρονου μαθητή Βαγγέλη, ονοματοδοτήθηκε μια σχολική αίθουσα του 2ο Γυμνασίου Γιαννιτσών "Κύριλλος & Μεθόδιος".   
Σε μια συγκινητική ανάρτησή του ο διευθυντής του σχολείου Λάζαρος Κενανίδης επισημαίνει τα εξής:
"11 Μαϊου  γιορτάζουν οι Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος. Σήμερα  γιορτάζει και το σχολείο μας!
Είναι πολύ συγκινητική σήμερα η ημέρα μας!
Φανταζόμασταν αλλιώς την 11η Μαϊου. Αλλά σήμερα δυστυχώς δεν θα βρίσκεται μαζί μας ο Βαγγελάκης...
Σκεφτήκαμε λοιπόν να κάνουμε κάτι για τη μνήμη του. Ονοματοδοτήσαμε μια σχολική αίθουσα του γυμνασίου μας με το όνομα "Ευάγγελος Βρόντζος". Πέρασε 3 χρόνια από την ζωή του στο γυμνάσιό μας. Εδώ υπάρχει ακόμη η αίθουσα που τον φιλοξένησε τόσα χρόνια. Εδώ υπάρχουν ακόμη οι μνήμες και οι θύμισες. Υπάρχει το θρανίο του, το καρεκλάκι του, η εικόνα του Χριστού. Όλοι μας οι συμμαθητές/τριες του, οι καθηγητές/τριές του έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για αυτόν. Πέρασε και μας άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Με αξιοπρέπεια και με θάρρος. Μας λείπει το χαμόγελό του, η καλή του διάθεση, η ζεστασιά του, η όρεξη για ζωή, η αγάπη του για τα μαθήματα... Η ηρωίδα μητέρα του η κα Σάσα Σιδηροπούλου υπήρξε δραστήριο μέλος του Συλλόγου Γονέων/Κηδεμόνων... 
Βαγγέλη μας από εκεί ψηλά που μας βλέπεις θα χαίρεται η ψυχή σου για τους φίλους σου, τους συγγενείς σου, την αγαπημένη σου ομάδα τον ΠΑΟΚ. 
Βαγγελάκη μας μάς λείπει το χαμόγελό σου...
Θα σε θυμόμαστε πάντα!"



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.