Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σέρρες: 36χρονη έστησε την απαγωγή της και ζητούσε λύτρα από συγγενείς της



Μια πρωτόγνωρη υπόθεσης απαγωγής, σκηνοθετημένης από το ίδιο το θύμα, εξιχνιάστηκε στις Σέρρες.
Η συνεργασία αστυνομικών των Τμημάτων Εγκλημάτων κατά Ζωής – Προσωπικής Ελευθερίας και Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Τμήματος Τροχαίας Σερρών, οδήγησε στην εξιχνίαση εκβίασης σε βάρος 56χρονης γυναίκας και του 30χρονου γιου της.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες το πρωί, όταν τα δύο θύματα δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος αξίωσε εκβιαστικά 3.000 ευρώ, λέγοντας, πως έχει απαγάγει την 36χρονη που ήταν ανιψιά και ξαδέλφη τους αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο ερευνών, η φερόμενη ως απαχθείσα εντοπίστηκε σε ΚΤΕΛ, που εκτελούσε την διαδρομή από Σέρρες-Θεσσαλονίκη και αποκάλυψε πως δεν έχει πέσει θύμα απαγωγής, αλλά ήταν σε συνεννόηση με τον δράστη, προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικό όφελος.
Για την υπόθεση συνελήφθη η 36χρονη συγγενής των παθόντων, ενώ αναζητείται ο 30χρονος συνεργός και σύντροφός της, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα και συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού της.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.