Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 68χρονης στη Σκύδρα μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου



Σε ισχαιμικό επεισόδιο οφείλεται ο θάνατος της 68χρονης γυναίκας από την Σκύδρα, που άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.
Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, δεν βρέθηκαν ίχνη θρομβώσεων, όπως μετέδωσε το Open.
Αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων έτσι ώστε να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια θανάτου.
Από τη νεκροψία – νεκροτομή, που έγινε το πρωί της Τρίτης στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, παρουσία τεχνικού συμβούλου που έχει προσλάβει η οικογένεια της γυναίκας, προέκυψε πως δεν έχουν προκληθεί θρομβώσεις σε αγγεία της θανούσης. Η οικογένεια, που έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, θα αναμένει και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, που θα βγουν σε περίπου 3 μήνες από σήμερα.
Η 68χρονη, η οποία κηδεύεται στις 5:30 το απόγευμα της Τρίτης στη Σκύδρα, εμβολιάστηκε την Τρίτη, 4 Μαϊου, με την δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, ακριβώς τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη δόση.
Επέστρεψε στο σπίτι της χωρίς κάποιο σύμπτωμα, αλλά το απόγευμα ένιωσε αδιαθεσία, με πόνο στο στήθος, μούδιασμα στα άκρα και εμετούς. Μετέβη στο νοσοκομείο της Έδεσσας, όπου υποβλήθηκε σε λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις, χωρίς να εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα. Μετά από παραμονή 3 ως 4 ωρών στο νοσοκομείο, και ενώ στο μεταξύ τα συμπτώματα είχαν υποχωρήσει, επέστρεψε στο σπίτι της.
Τη νύχτα όμως τα συμπτώματα επανήλθαν και το πρωί επιδεινώθηκαν σε σημαντικό βαθμό. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο, με πολύ χαμηλό σφυγμό και χωρίς τις αισθήσεις της. Διασωληνώθηκε και μισή ώρα μετά ανακοινώθηκε στους συγγενείς ο θάνατός της.
Η οικογένεια έχει παραλάβει τον πλήρη ιατρικό φάκελο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Κ ΟΠΩΣ ΔΙΕΓΝΩΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ?
    ΤΟΣΕΣ Κ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ "ΕΜΒΟΛΙΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.