Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στροφή Γερμανίας - Το εμβόλιο AstraZeneca θα χορηγείται σε όλους τους ενήλικες ανεξαρτήτως ηλικίας



Η Γερμανία ανακοίνωσε, διά στόματος του υπουργού Υγείας της, Γενς Σπαν, ότι θα χορηγεί πλέον το εμβόλιο των AstraZeneca και Πανεπιστημίου της Οξφόρδης κατά της Covid-19 στο σύνολο των ενηλίκων πολιτών της, ανεξαρτήτως ηλικίας. 
Η χώρα ανατρέπει έτσι προηγούμενη απόφαση με την οποία το εμβόλιο της AstraZeneca χορηγείτο μόνον σε πολίτες με ηλικία άνω των 60 ετών, όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ, όσο και η καγκελάριος της χώρας Άνγκελα Μέρκελ έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο AstraZeneca/Οξφόρδης. 
Ο Γ. Σπαν ανέφερε επίσης ότι η Γερμανία έχει στόχο να μπορέσει να προσφέρει εμβόλιο κατά του κορονοϊού από τα τέλη Αυγούστου και στην ηλικιακή κατηγορία 12-18, εάν έως τότε έχει εγκριθεί γι' αυτή την ηλικιακή ομάδα το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΠΟΙΑ ΣΤΡΟΦΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;
    ΜΙΑ ΕΤΣΙ, ΜΙΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ.
    ΞΕΧΑΣΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΕ ΦΑΣΗ 3.
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ 1047 ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.