Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Διοικητή Γ.Ν. Γιαννιτσών, Ευάγγελο Λόγγο


κ. Διοικητά, 
παρακαλώ να δεχτείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια καθώς και τις ευχαριστίες μου προσωπικά εσείς καθώς και όλο το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό του Γ. Ν. Γιαννιτσών για την άριστη και υψηλής ποιότητας φροντίδα που μου παρείχατε κατά την παραμονή μου στην Μονάδα Υγείας που υπηρετείτε. 
Έπειτα από την πολυήμερη μάχη που δώσαμε με την μόλυνση covid-19 η οποία μαστίζει την χώρα μας και ειδικά την περιοχή όπου ζούμε βγήκαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΙΚΗΤΕΣ. 
Εσείς ως επικεφαλής και συντονιστής της διαχείρισης, οι Ιατροί και Νοσηλευτές ως μαχητές και αφοσιωμένοι στον όρκο για το λειτούργημα που επιτελούν καθώς κι εγώ προσωπικά που ενώ εισήλθα σε άσχημη κλινική κατάσταση, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να αισθάνομαι πλέον δυνατή και υγειής. Κάτι που οφείλεται στις δικές σας προσωπικές προσπάθειες, καθώς και στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ακόμα και από τις Τριτοβάθμιες Μονάδες Υγείας. Η ευγνωμοσύνη και οι ευχές μου θα σας συνοδεύουν πάντα. 
"ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ" & "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑ" σε όλους σας. 

Με εκτίμηση 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΡΕΒΕΚΚΑ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Νοσηλευτρια Νοσοκομειου Γιαννιτσων1 Μαΐου 2021 στις 2:08 μ.μ.

    Μπράβο!!! Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που εκτιμούν τις προσπάθειές μας για την καθημερινή μάχη που δίνουμε. Να είσαι καλά κυρία Ρεβέκκα πάντα δυνατή. Με την ευγένεια και χαμογελο σου παίρναμε δυναμη μέσα στην κλινική. Νιώθουμε μεγάλη χαρά που τα καταφέραμε όλοι μαζί όπως τονίζεις. Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.