Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο (βίντεο)



Θ. Τζάκρη: Μαζί θα καταργήσουμε το νομοσχέδιο-έκτρωμα

Με εκδήλωση- διαμαρτυρία ενάντια στο νομοσχέδιο Μητσοτάκη-Χατζηδάκη- Στουρνάρα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 6 Μαϊου, στις 11.30 το πρωί, στον Ομαδικό Τάφο Γιαννιτσών, συμμετείχε στην σημερινή απεργία η Ν.Ε. Πέλλας και η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δήμου Πέλλας. 
Με βασικό σύνθημα- μήνυμα «Όχι στην κατάργηση του 8ωρου- Όχι στη φθηνή και ελαστική εργασία», την εκδήλωση "άνοιξε" ο Συντονιστής της Ν.Ε. Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γιώργος Σγουρούδης, ο οποίος στον χαιρετισμό που απηύθυνε, μεταξύ άλλων, τόνισε: "Το νέο αντιεργατικό νομοσχέδιο από τη Ν.Δ. του κυρίου Μητσοτάκη που έρχεται, οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα αφού καταργεί δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών και γι’ αυτό δεν θα περάσει. Για αυτό είμαστε σήμερα εδώ και συμμετέχουμε στην απεργία και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων".

Ο αγώνας αυτός δεν τελειώνει σήμερα, τώρα ξεκινά
Η Βουλευτής Πέλλας, Θεοδώρα Τζάκρη, στην ομιλία της αναφέρθηκε στο "νομοσχέδιο- έκτρωμα των Μητσοτάκη-Χατζηδάκη- Στουρνάρα", όπως το χαρακτήρισε, υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι "δεν θα περάσει". 
"Το νόμο αυτό θα τον ακυρώσουμε στην πράξη, χέρι με χέρι, εργοδότες και εργαζόμενοι μαζί. Εμείς είμαστε η κοινωνία και η ζωή μας ανήκει. Μαζί θα καταργήσουμε αυτό το νομοσχέδιο- έκτρωμα. Ότι ψηφίσουν θα τα καταργήσουμε, στους δρόμους και στη Βουλή" επισήμανε η κα Τζάκρη προσθέτοντας: "Για μας η εργασία δεν είναι κόστος, είναι αναπτυξιακό κεφάλαιο. Όλοι πληττόμαστε εξίσου όταν προσβάλλεται η εργασιακή αξιοπρέπεια του άλλου. Λέμε όχι στην κατάλυση των δικαιωμάτων στο χώρο της εργασίας. Για μας δεν υπάρχουν διλήμματα. Στο ερώτημα αν είμαστε με τους αριθμούς ή με τους ανθρώπους, λέμε ξεκάθαρα ότι είμαστε με τους ανθρώπους. Ο αγώνας αυτός δεν τελειώνει σήμερα, ίσα ίσα, τώρα ξεκινά", κατέληξε η Βουλευτής.

Κατάθεση στεφάνων και ζωντανή μουσική
Στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Ομαδικού Τάφου από την Βουλευτή Θεοδώρα Τζάκρη, τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, Σίμο Φωστηρόπουλο, τον Συντονιστή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Πέλλας, Νάσο Τσιτερίδη και τον Συντονιστή της Ν.Ε. Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γιώργο Σγουρούδη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πλαισιώθηκε με ζωντανή μουσική από μουσικούς της περιοχής μας (Ανέστης Κιουρκτσίδης, Θοδωρής Παπαϊωάννου, Αντώνης Μπαμπαλής).
(Στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα και οι αποστάσεις).

omts  

Oλόκληρη η ομιλία της βουλευτή Θ. Τζάκρη:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ στο δημόσιο από τους ''εργαζόμενους'' έως την ορχήστρα.
    ΥΓ το επαναστατικό ντύσιμο της ντορας όλα τα λεφτά !!!!!!!!! σε τέτοιους ψηφοφόρους τέτοιους βουλευτές αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξερωλα εισαι λαθος εχει και αγροτες του μοχθου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό αγώνα ενάντια στο ισοπεδωτικό αντεργατικό νομοσχέδιο των καπιταλιστων !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τυχαίο δε το λές ότι δεν ακούστηκε σήμερα το "Πάγωσε η τσιμινιέρα". Μάλλον επειδή δεν είχανε ανάψει τα φουγάρα που υποσχέθηκε η κυρία Τζάκρη.
    Και κάτι άλλο, από αυτά που ανέφερε: "αυτό τον νόμο θα τον ακυρώσουμε στην πράξη, χέρι με χέρι, εργοδότες και εργαζόμενοι μαζί" πώς ακριβώς το έχει στο μυαλό της;
    Χορηγοί και ψηφοφόροι δεν μπορούν να ακυρώσουν τον συγκεκριμένο νόμο συνεταιριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοίταξε ποια μιλάει ,αυτή που ψήφισε όλα τα αντεργατικά νομοσχέδια .Ντροπή πια ,κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΈΛΕΟΣ ΠΡΟΣΒΆΛΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΊΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΆΣΟΣ ΤΗΣ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΆΕΙ ΣΠΊΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΠΛΈΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.