Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργασίες αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Αλμωπίας



Συνεχίζονται οι εργασίες διάνοιξης της αγροτικής οδοποιίας και καθαρισμού αυλακών από τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας.
Συγκεκριμένα, οι εργασίες περιελάμβαναν παρεμβάσεις βελτίωσης της βατότητας αγροτικών οδών στην αγροτική περιοχή των Κοινοτήτων Θε-οδωρακείου, Βορεινού , Θηριόπετρας, Ίδας, Πιπεριάς και Όρμας, στις οποίες η πρόσβαση τόσο στις γεωργικές καλλιέργειες όσο και στις κτη-νοτροφικές μονάδες ήταν ιδιαίτερα δυσχερής για τους κατοίκους.
Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους προέδρους όλων των κοινοτήτων. Με την ολοκλήρωση των εργασιών διάνοιξης της αγροτικής οδοποιίας, καλύπτονται οι ανάγκες των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής, καθώς και η ασφαλέστερη μεταφορά αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΝΑΝΟΥ





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ε ναι γιατι οπου ναναι θα ξεκινηουν να κοβουν κερασια κ μπορει να ποτισει κ κανεις,βλεπεις ερχετει η ανοιξη σιγα σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΛΙ Ο ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΑΦΙΩΝ.
    RINGO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.