«Άνοιξε τις πύλες της» το Σάββατο 8 Μαΐου στο Πολύκεντρο Γιαννιτσών η 11η Ανθοέκθεση που διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Πέλλας. Σε μια γιορτή της άνοιξης και των λουλουδιών, με όλα τα υγειονομικά μέτρα από τους εκθέτες και επισκέπτες, οι οποίοι εισερχόμενοι στην έκθεση υποβάλλονταν σε θερμομέτρηση. Την πρώτη ημέρα λειτουργίας της Ανθοέκθεσης επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.
Η Ανθοέκθεση με ελεύθερη είσοδο για όλους τους πολίτες θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 16 Μαΐου 2021 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 22.30 μ.μ.
Δείτε τις πολύ όμορφες εικόνες μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.