Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύλλογος Ποντίων Κρύας Βρύσης "Αλέξανδρος Υψηλάντης": Το ταξίδι ανθρωπιάς συνεχίζεται...



Ακόμη μια δράση του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε την Μεγαλη Εβδομάδα του Πάσχα στα πλαίσια μιας προσπάθειας που οργανώθηκε και θα συνεχίσει δίχως όρια. Ο σύλλογος μας θέλοντας να δείξει εκ νέου την ανθρώπινη υπόσταση του και κυρίως την ανιδιοτελή δοτικότητα των Ποντίων μετέβη σύμφωνα με τα μέτρα που η Πολιτεία θέσπισε και ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στο Π.Ν ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και παρέδωσε στους αρμόδιους 100 και πλέον λαμπάδες, τσουρέκια, κόκκινα αυγά, παιγνίδια και γραφική ύλη για τα παιδιά που νοσηλευόταν τις Άγιες ημέρες του Πάσχα στο κρεβάτι του πόνου. 
Αφορούσε την 3η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομειου (παιδοογκολογικη-παιδοψυχιατρικη-παιδοενδοκρινολογικη) υπό την καθοδήγηση του Διοικητή κ.Παναγιωτακη καθώς και της Διευθύντριας Παιδοενδοκρινολογιας κ. Τσιρουκιδου Κυριακής. Αφού αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές και δέχτηκαν τις ευχαριστίες από τα στελέχη της ανωτέρω Πανεπιστημιακης Υγειονομικής Μονάδας, μετέβησαν στο ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ όπου πραγματοποίησαν την ίδια δράση κατόπιν συνεννόησης με τους αρμόδιους υπαλλήλους της αυτοδιοικητικής αυτής δομης. Αφορούσε δώρα για όλα τα παιδιά του Δημου που πάσχουν από Διαβήτη τυπου1. 
Θα συνεχίσουμε εκ νέου την προσπάθεια μας και θα είμαστε παρόντες όπου και όταν μας ζητηθεί δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Αθανασιάδης και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του καθώς και όλους όσους συνέβαλαν ανώνυμα σε αυτήν την προσπάθεια. 

Γρ.Τύπου Συλλόγου Ποντίων Κρύας Βρύσης
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.