Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το μήνυμα της Νίκης Ποζίδου για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών



12 Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών, τους συναδελφικούς μου χαιρετισμούς και ευχές σ’ όλους τους Νοσηλευτές/τριες. Μπορεί η πανδημία να δοκίμασε σκληρά τις δυνάμεις μας, μπορεί να υπερβήκαμε τους εαυτούς μας, το υψηλό όμως αίσθημα ευθύνης, η ενσυναίσθηση, η αφοσίωση, το κουράγιο και η δύναμη ψυχής και αγάπης προς τον συνάνθρωπο καθημερινά, σε όλους τους τομείς της υγείας, παρείχαν το κατάλληλο επίπεδο εμπιστοσύνης και σεβασμού το οποίο οι πολίτες αναγνώρισαν και επιβράβευσαν! 
Εμείς συνεχίζουμε με αυταπάρνηση, ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια το καθήκον μας, αισιοδοξόντας για το τέλος της παγκόσμια υγειονομική περιπέτεια που ζήσαμε και ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Χρονια πολλα στους νοσηλευτες _ τριες ! Υπομονη και δυναμη καθε στιγμη και ωρα! Ευχομαι αλλο κακο να μην μας βρει για να εχετε και εσεις καλυτερες συνθηκες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.