Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας



Tη Δευτέρα 17 Μαΐου  2021 και ώρα 18.00΄ συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1. Έγκριση παραχώρησης υδροφόρου οχήματος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Πέλλας (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).
2. 3η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2021(Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
3. 4η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021 (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή).
4. Απόδοση χρηματοδότησης στις Σχολικές Επιτροπές για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων (Β’ κατανομή) (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών). 
5. Έγκριση της έκθεσης Α΄ τριμήνου του έτους 2021 για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή). 
6. Κατάρτιση σχεδίου υποχρεωτικής αναμόρφωσης Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) για το οικονομικό έτος 2021 του Δήμου Έδεσσας (Εισηγητής: Οικονομική Επιτροπή). 
7. Συμπλήρωση της αριθμ. 55/2021 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Παραχώρηση χρήσης δημοτικής έκτασης που βρίσκεται στην Κοινότητα Άρνισσας» (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
8. Παραχώρηση χρήσης δημοτικής έκτασης στον Συνεταιρισμό Επεξεργασίας -Πώλησης Οπωροκηπευτικών Νησίου (ΣΕΠΟ) για τις ανάγκες του Συνεταιρισμού (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
9. Τροποποίηση της αριθμ. 91/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Έκδοση κανονισμού χρήσης παραχωρούμενων κοινοχρήστων χώρων Δήμου Έδεσσας» (Εισηγητής: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
10. Εξέταση αιτήσεων δημοτικών υπαλλήλων για μετατροπή συμβάσεων εργασίας, σύμφωνα με το άρθρο 87 του Ν. 4483/2017 (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).  
11. Παραχώρηση σχολικών αιθουσών του 1ου ΕΠΑΛ Έδεσσας και του ΣΕΚ Έδεσσας στον φορέα ΙΜΟΑ και στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 Σαράντης Μουχτάρης, αντίστοιχα (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).  
12. Έγκριση υλοποίησης του προγράμματος «Άθληση για όλους» περιόδου 2021-2022 (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).  
13. Κατάθεση διαβήματος  προς το Υπουργείο Τουρισμού για αποζημιώσεις των πληττόμενων επιχειρήσεων του Δήμου λόγω της πανδημίας covid19 (Εισηγητής: Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής).
14. Δράσεις στην εποχή της πανδημίας covid19 (Εισηγητής: Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής).
15. Η επόμενη μέρα του τουρισμού στο Δήμο Έδεσσας (Εισηγητής: Επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης και προβολής).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Άχρηστοι και ανίκανοι όλοι σας.μονον το χιλιαρικακι σας ενδιαφέρει έξαλου γι'αυτό ξεφτελιζοσασταν προεκλογικά στις καφετέριες.ολοι σας.και τώρα τουσ δημότες τους γράφετε στα μεζεα σας.ολοι σας ουστ να μου χάθηκε από δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον φίλο 2¨40 μμ έχετε δει κανέναν έξω απο όλους αυτούς αφήνουν κανένα ευρώ στην αγορά τώρα Ο ΓΙΑΝΝΟΥ αφήνει χρήματα στην αγορά ολοι τους οι δημοτικοί σύμβουλοι εχασαν την επικοινωνία με τον κόσμο δεν κάνουν τίποτα για την πόλη η οποία εξακολουθεί να έχει πορεία οπισθοδρόμησης εδώ και πολλά χρόνια δεν άλλαξε κάτι σημαντικό ο ΓΙΑΝΝΟΥ και η παρέα του κουράστηκε και κούρασε δεν έχουν τίποτα άλλο να προσφέρουν απο τα ελάχιστα που έκαναν μια συνέχεια της εποχής ΣΟΝΤΡΑ όσο για την αντιπολίτευση είναι αλλού για αλλού και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.Η πόλη ο δήμος ζητεί νέο άνεμο νεα πρόσωπα νέες αντιλήψεις νέες πολιτικές με ουσιαστική προοπτική ανάπτυξης σε όλους τους τομείς του Δημου με γνώμονα μόνο το συμφέρον των δημοτών και του δήμου και όχι το προσωπικό τους. ΝΕΑ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.